Cryptoinzicht

Binance zoekt beleidsmedewerker voor Europese Unie

Na de problemen in Europa voor Binance heeft het bedrijf een zoektocht gestart naar een Policy Officer EU, oftewel beleidsmedewerker voor de Europese Unie. De grootste exchange van de wereld hoopt hiermee iemand binnen te halen die kan helpen met het maken van het juiste beleid om legaal in de Europese Unie te mogen opereren. Met de MiCA wetgeving in aantocht lijkt het er dan ook op dat Binance niet van plan is Europa permanent te verlaten.

Vacature Binance

Als Privacy Officer EU bij Binance ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en schrijven van nieuwe beleidsregels, standaarden, richtlijnen en procedures voor het bedrijf. De medewerker moet voor samenwerkingen zorgen tussen de exchange, overheden en andere belangrijke ketenpartners. Voor de vacature is volgens Glassdoor een salaris van €45.000 tot €85.000 gebruikelijk. De Policy Officer EU zal aan de slag gaan op het kantoor in de Franse hoofdstad Parijs. Heb je zin in een uitdaging en heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie? Dan kan je via deze link solliciteren bij Binance.

Problemen voor Binance in Europa

De vacature is geen onverwachtse zet van het bedrijf uit de Kaaimaneilanden. In zowel Europa als de Verenigde Staten heeft het bedrijf problemen met toezichthouders. Op 17 juli verlaat Binance de Nederlandse markt. Dit na het uitblijven van de juiste vergunningen. De exchange probeerde een vergunning te bemachtigen, maar greep mis bij De Nederlandse Bank. Ook in Frankrijk en België verkeert het bedrijf in de problemen. Op 23 juni moest de exchange verplicht haar activiteiten staken bij onze zuiderburen.

Coinmerce neemt Nederlandse klanten Binance over

Nederlandse klanten van Binance kunnen vanaf 10 juli gemakkelijk hun crypto assets overzetten naar Coinmerce. Het Nederlandse bedrijf met registratie bij De Nederlandse Markt maakte gisteren bekend een samenwerking aan te zijn gegaan met Binance. Daarnaast kunnen Binance gebruikers ook overstappen naar Bitvavo, op dit moment de grootste exchange van Nederland. Overstappers krijgen van laatstgenoemde partij 10% APY bonus over gestorte tegoeden en €10.000,- handelskosten. Benieuwd hoe je je crypto kan overzetten? In deze tutorial leggen we je het uit.

Deel "Binance zoekt beleidsmedewerker voor Europese Unie" op social media:
Deel Binance zoekt beleidsmedewerker voor Europese Unie
Facebook
Twitter
LinkedIn