Cryptoinzicht
unicly-mystic-axies-collection
$uaxie

Unicly Mystic Axies Collection

uaxie koers in euro's

€0.143186 0%

uaxie statistieken

Over Unicly Mystic Axies Collection

De huidige koers van Unicly Mystic Axies Collection (uaxie) bedraagt €0.143186, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Unicly Mystic Axies Collection een marktkapitalisatie van €1.431.863,00, met een handelsvolume van €46,00 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel 10000000 uaxie in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Unicly Mystic Axies Collection

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Unicly Mystic Axies Collection werd bereikt op zondag 20 november 2022 en bedroeg €0.051436. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Unicly Mystic Axies Collection op €0.524711, behaald op maandag 29 november 2021.

Unicly Mystic Axies Collection uaxie kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Unicly Mystic Axies Collection met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Unicly Mystic Axies Collection kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Unicly Mystic Axies Collection. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Unicly Mystic Axies Collection te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Unicly Mystic Axies Collection kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste uaxie kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

uaxie naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Unicly Mystic Axies Collection (UAXIE) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Unicly Mystic Axies Collection

Unicly Mystic Axies Collection kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Unicly Mystic Axies Collection

Hoeveel kost Unicly Mystic Axies Collection op dit moment?

De huidige prijs van 1 uaxie op dit moment is €0.143186.

Wat is de hoogste prijs van Unicly Mystic Axies Collection ooit?

De hoogste Unicly Mystic Axies Collection koers tot nu toe is €0.524711. Deze prijs werd behaald op 30-11-2021.

Wat is de laagste prijs van Unicly Mystic Axies Collection ooit?

De laagste prijs van Unicly Mystic Axies Collection tot nu toe is €0.051436. Deze prijs werd behaald op 21-11-2022.

Waar kan ik UAXIE kopen?

UAXIE kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Unicly Mystic Axies Collection kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Unicly Mystic Axies Collection.      

Hoeveel UAXIE zijn er?

Er zijn op dit moment 10000000 UAXIE in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Unicly Mystic Axies Collection wat er ooit in omloop kan zijn is 10000000.
Deel Unicly Mystic Axies Collection
Facebook
Twitter
LinkedIn