Cryptoinzicht

Finst lanceert crypto staking met de hoogste beloningen in Nederland

Finst lanceert Crypto Bundels: Primeur op Nederlandse markt

Finst, de snelstgroeiende cryptocurrency-exchange in Nederland, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn on-chain staking-service. Hiermee kunnen cryptocurrency-investeerders veilig passief inkomen genereren met de grootste Proof-of-Stake digitale valuta en crypto bundels. De staking-service van Finst, aangedreven door eigen technologie, biedt naar eigen zeggen de hoogste beloningen in Nederland met een Jaarlijks Procentueel Rendement (APY) tot 10%.

Met de recente stijging van populaire cryptocurrencies, zoals Ethereum, Solana, en Cardano, zijn staking-beloningen een steeds lucratievere bron van passief inkomen geworden voor handelaren en investeerders. Finst speelt hierop in door investeerders de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan de validatie van blockchaintransacties op zeven grote Proof-of-Stake-protocollen. Dit stelt hen in staat extra beloningen te verdienen en hun algehele prestaties te maximaliseren.

Tijdelijke actie: Ontvang €10,-
Maak voor eind december een account aan bij Finst en ontvang €10,- op je account.
Claim aanbieding

Flexibiliteit zonder Compromis

Finst onderscheidt zich door zijn flexibiliteit, zonder lock-up, bonding/unbonding periodes, en zonder minimum staking-bedrag voor elk digitale asset. Naast het feit dat Finst recentelijk 54 nieuwe munten heeft toegevoegd aan het platform, kunnen investeerders nu staking inschakelen op Ethereum (ETH), Solana (SOL), Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Polkadot (DOT), Near (NEAR), en Cosmos (ATOM). Dit geldt ook voor de stakable coins in de crypto Bundles.

One-Click Staking & Grote Flexibiliteit

Finst maakt staking eenvoudig met one-click staking via het desktop- en mobiele platform. Investeerders kunnen nu staking inschakelen zonder minimumbedrag en automatisch beloningen verdienen op alle in aanmerking komende cryptomunten. In tegenstelling tot andere platforms behouden investeerders controle over hun digitale valuta bij staking met Finst en kunnen ze hun cryptocurrencies verkopen of opnemen om in te spelen op marktkansen.

Hoogste Staking-Beloningen in Nederland

Gebruikers van Finst profiteren van de hoogste staking-beloningen in Nederland op alle ondersteunde digitale assets, met een APY tot wel 10%. Staking-beloningen worden dagelijks opgebouwd en wekelijks op maandagen uitbetaald. Finst biedt transparantie door een uitgebreid dashboard waar staked saldo, historische en aankomende beloningen kunnen worden gevolgd.

Digitale Asset APY (%)
Ethereum (ETH) 3,10%
Solana (SOL) 5,00%
Cardano (ADA) 2,25%
Polygon (MATIC) 3,25%
Polkadot (DOT) 7,5%
Near (NEAR) 5,25%
Cosmos (ATOM) 10%

Speciale Actie voor Nieuwe Gebruikers

Tot eind december ontvangen nieuwe gebruikers €10,- tegoed op hun account bij aanmelding via deze link met de kortingscode FINST10. Om in aanmerking te komen, moeten gebruikers minimaal €500,- verhandelen. Deze speciale actie biedt een unieke kans voor nieuwe investeerders om kennis te maken met Finst en te profiteren van de voordelen van crypto staking.

“We begrijpen het belang van staking voor investeerders, daarom hebben we flink geïnvesteerd in het aanpassen van een veilige oplossing die het beste van alle werelden combineert. Met Finst krijgen ze zowel flexibiliteit als hoge staking-beloningen, omdat onze eigen staking-technologie alle complexiteit wegneemt voor een naadloze ervaring.” – Julien Vallet, CEO & Medeoprichter

Over Finst

Finst is de snelst groeiende cryptocurrency exchange in Nederland, geregistreerd als aanbieder van cryptodiensten bij De Nederlandsche Bank (DNB). Het platform biedt een best-in-class investeringsplatform met institutionele beveiligingsstandaarden en 82% lagere handelskosten. Finst wil het grootste en meest vertrouwde cryptocurrency platform in Europa worden. Voor meer informatie kunt u terecht op www.finst.com.

Deel "Finst lanceert crypto staking met de hoogste beloningen in Nederland" op social media:
Deel Finst lanceert crypto staking met de hoogste beloningen in Nederland
Facebook
Twitter
LinkedIn