Cryptoinzicht

Bitvavo voegt Casper (CSPR) toe aan exchange en stakingsprogramma

Bitvavo Wallet

Bitvavo heeft op basis van talloze verzoeken vanuit haar community besloten om Casper (CSPR) toe te voegen aan haar indrukwekkende reeks cryptocurrencies. Vanaf vandaag hebben gebruikers de mogelijkheid om te handelen in Casper op het Bitvavo-platform. Dit artikel verkent de kenmerken van Casper en de aantrekkelijke functies die Bitvavo aanbiedt, waaronder 7% staking rewards voor CSPR-houders.

De eerste €10.000,- kan je gratis verhandelen bij Bitvavo

Je kan nu tijdelijk tot €10.000,- gratis verhandelen bij de grootste crypto exchange van Nederland.

Claim aanbieding

Promotie is tijdelijk. Wacht niet te lang met aanmelden!

Over Casper

Casper (CSPR) is een blockchain-netwerk dat is ontworpen met het doel om op een veilige en efficiënte manier een hoog volume aan transacties te kunnen verwerken. De whitepaper van Casper, gepubliceerd in januari 2021, biedt diepgaande inzichten in het protocol. Het netwerk maakt gebruik van het Proof-of-Stake-consensusmechanisme, in combinatie met de WebAssembly-standaard en een eigen consensusprotocol genaamd “Highway”. Het ultieme doel is om beveiliging, schaalbaarheid en decentralisatie te verenigen in één blockchain-protocol, waarmee het adoptiedilemma wordt aangepakt.

CSPR, de native token van Casper, biedt functionaliteiten die de blockchain-ervaring verrijken. Enkele opmerkelijke kenmerken zijn voorspelbare kosten, on-chain governance, smart contract-upgrades en de mogelijkheid om goedkope on-chain transacties uit te voeren. Deze eigenschappen maken CSPR niet alleen aantrekkelijk voor handel, maar ook voor diverse andere blockchain-toepassingen.

Staking Rewards van 7%

Een van de meest opwindende aankondigingen van Bitvavo is het aanbieden van staking rewards voor CSPR-houders. Gebruikers kunnen direct profiteren van een staking beloning van 7% per jaar. Staking is eenvoudig in te schakelen via het Bitvavo-account, waardoor gebruikers hun CSPR-tokens kunnen inzetten en passief inkomen kunnen genereren. Deze mogelijkheid voegt een extra dimensie toe aan de algehele aantrekkelijkheid van het bezitten van CSPR op het Bitvavo-platform.

Met de toevoeging van Casper (CSPR) aan haar platform bevestigt Bitvavo opnieuw haar toewijding aan het bieden van een diverse en aantrekkelijke selectie van cryptocurrencies voor haar gebruikers. De combinatie van handelsmogelijkheden en staking rewards voor CSPR maakt deze toevoeging des te interessanter voor zowel ervaren handelaren als nieuwkomers op het gebied van crypto-investeringen. Ontdek vandaag nog de opwindende mogelijkheden die Casper te bieden heeft op Bitvavo.

Deel "Bitvavo voegt Casper (CSPR) toe aan exchange en stakingsprogramma" op social media:
Deel Bitvavo voegt Casper (CSPR) toe aan exchange en stakingsprogramma
Facebook
Twitter
LinkedIn