Cryptoinzicht

Bitvavo introduceert maker fee van 0% en taker fee van 0,02% voor klanten die meer dan €25 miljoen verhandelen

Bitvavo Wallet

Bitvavo, de grootste cryptocurrency exchange voor EUR spot trading, kondigt aan dat het vanaf 11 december nieuwe maker- en taker fees introduceert voor gebruikers met een handelsvolume van meer dan €25 miljoen binnen een periode van 30 dagen. Deze aanpassingen versterken de positie van Bitvavo als de grootste crypto exchange voor EUR spot trading.

De invoering van deze nieuwe fees, met een 0% maker fee en een 0,02% taker fee voor gebruikers met een handelsvolume van meer dan €25 miljoen, maakt handelen op Bitvavo nog rendabeler. Deze tarieven zijn in eerste instantie van toepassing op Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), met plannen om deze structuur volgend jaar uit te breiden naar meer trading pairs.

Mark Nuvelstijn, CEO van Bitvavo, benadrukte de voordelen van deze wijzigingen voor Bitvavo-traders: “Dankzij deze stap profiteren Bitvavo traders van betere liquiditeit en kleinere spreads. Zo wordt crypto toegankelijker en verbetert de algehele handelservaring. Met deze nieuwe fees zorgen we ervoor dat het Bitvavo platform relevant blijft en aansluit bij de uiteenlopende behoeften van ons groeiend en divers gebruikersbestand.”

Als de grootste crypto exchange voor EUR spot trading, met een dagelijks verwerkt volume aan EUR spot trades, bevestigt Bitvavo met deze scherpe kosten haar leidende positie en diepe liquiditeit.

Bitvavo, opgericht in 2018 en geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, heeft momenteel ongeveer 1,5 miljoen klanten in Europa. Het platform wordt hoog gewaardeerd vanwege de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid, met meer dan 200 digitale valuta en scherpe fees.

Actie voor nieuwe klanten van Bitvavo

De eerste €10.000,- kan je gratis verhandelen bij Bitvavo

Je kan nu tijdelijk tot €10.000,- gratis verhandelen bij de grootste crypto exchange van Nederland.

Claim aanbieding

Promotie is tijdelijk. Wacht niet te lang met aanmelden!

Deel "Bitvavo introduceert maker fee van 0% en taker fee van 0,02% voor klanten die meer dan €25 miljoen verhandelen" op social media:
Deel Bitvavo introduceert maker fee van 0% en taker fee van 0,02% voor klanten die meer dan €25 miljoen verhandelen
Facebook
Twitter
LinkedIn