Cryptoinzicht
trueflip
$TFL

TrueFlip

TFL koers in euro's

€0.169108 0%

TFL statistieken

Over TrueFlip

De huidige koers van TrueFlip (TFL) bedraagt €0.169108, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft TrueFlip een marktkapitalisatie van €1.130.145,00, met een handelsvolume van €0.149481 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel TFL in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor TrueFlip

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor TrueFlip werd bereikt op dinsdag 9 maart 2021 en bedroeg €0.00887085. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor TrueFlip op €384,09, behaald op maandag 25 december 2017.

TrueFlip TFL kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om TrueFlip met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel TrueFlip kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van TrueFlip. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door TrueFlip te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. TrueFlip kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste TFL kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder. Maak eenvoudig een account aan op de exchange door op de knop te drukken en begin met het traden van TrueFlip.

TFL naar euro omrekenen

Reken eenvoudig TrueFlip (TFL) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop TrueFlip

TrueFlip kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over TrueFlip

Hoeveel kost TrueFlip op dit moment?

De huidige prijs van 1 TFL op dit moment is €0.169108.

Wat is de hoogste prijs van TrueFlip ooit?

De hoogste TrueFlip koers tot nu toe is €384,09. Deze prijs werd behaald op 26-12-2017.

Wat is de laagste prijs van TrueFlip ooit?

De laagste prijs van TrueFlip tot nu toe is €0.00887085. Deze prijs werd behaald op 10-03-2021.

Waar kan ik TFL kopen?

TFL kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je TrueFlip kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van TrueFlip.      

Hoeveel TFL zijn er?

Er zijn op dit moment 6682971.984759 TFL in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal TrueFlip wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel TrueFlip
Facebook
Twitter
LinkedIn