Cryptoinzicht
stablexswap
$STAX

StableXSwap

STAX koers in euro's

€0.073408 0%

STAX statistieken

Over StableXSwap

De huidige koers van StableXSwap (STAX) bedraagt €0.073408, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft StableXSwap een marktkapitalisatie van €1.456.979,00, met een handelsvolume van €500,51 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel STAX in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor StableXSwap

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor StableXSwap werd bereikt op woensdag 28 oktober 2020 en bedroeg €0.01407155. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor StableXSwap op €6,46, behaald op dinsdag 27 juli 2021.

StableXSwap STAX kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om StableXSwap met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel StableXSwap kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van StableXSwap. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door StableXSwap te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. StableXSwap kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste STAX kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

STAX naar euro omrekenen

Reken eenvoudig StableXSwap (STAX) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop StableXSwap

StableXSwap kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over StableXSwap

Hoeveel kost StableXSwap op dit moment?

De huidige prijs van 1 STAX op dit moment is €0.073408.

Wat is de hoogste prijs van StableXSwap ooit?

De hoogste StableXSwap koers tot nu toe is €6,46. Deze prijs werd behaald op 28-07-2021.

Wat is de laagste prijs van StableXSwap ooit?

De laagste prijs van StableXSwap tot nu toe is €0.01407155. Deze prijs werd behaald op 29-10-2020.

Waar kan ik STAX kopen?

STAX kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je StableXSwap kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van StableXSwap.      

Hoeveel STAX zijn er?

Er zijn op dit moment 19847704.468029 STAX in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal StableXSwap wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel StableXSwap
Facebook
Twitter
LinkedIn