Cryptoinzicht
sport-and-leisure
$SNL

Sport and Leisure

SNL koers in euro's

€0.106674 0%

SNL statistieken

Over Sport and Leisure

De huidige koers van Sport and Leisure (SNL) bedraagt €0.106674, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Sport and Leisure een marktkapitalisatie van €26.106.711,00, met een handelsvolume van €0.213347 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel SNL in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Sport and Leisure

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Sport and Leisure werd bereikt op zondag 19 april 2020 en bedroeg €0.00017376. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Sport and Leisure op €0.249693, behaald op dinsdag 30 november 2021.

Sport and Leisure SNL kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Sport and Leisure met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Sport and Leisure kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Sport and Leisure. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Sport and Leisure te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Sport and Leisure kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste SNL kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

SNL naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Sport and Leisure (SNL) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Sport and Leisure

Sport and Leisure kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Sport and Leisure

Hoeveel kost Sport and Leisure op dit moment?

De huidige prijs van 1 SNL op dit moment is €0.106674.

Wat is de hoogste prijs van Sport and Leisure ooit?

De hoogste Sport and Leisure koers tot nu toe is €0.249693. Deze prijs werd behaald op 01-12-2021.

Wat is de laagste prijs van Sport and Leisure ooit?

De laagste prijs van Sport and Leisure tot nu toe is €0.00017376. Deze prijs werd behaald op 20-04-2020.

Waar kan ik SNL kopen?

SNL kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Sport and Leisure kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Sport and Leisure.      

Hoeveel SNL zijn er?

Er zijn op dit moment 244734724.84471 SNL in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Sport and Leisure wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Sport and Leisure
Facebook
Twitter
LinkedIn