Cryptoinzicht
smartofgiving
$AOG

smARTOFGIVING

AOG koers in euro's

€0.03897608 0%

AOG statistieken

Over smARTOFGIVING

De huidige koers van smARTOFGIVING (AOG) bedraagt €0.03897608, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft smARTOFGIVING een marktkapitalisatie van €2.534.367,00, met een handelsvolume van €6,35 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AOG in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor smARTOFGIVING

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor smARTOFGIVING werd bereikt op maandag 6 december 2021 en bedroeg €0.00021915. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor smARTOFGIVING op €9,62, behaald op zaterdag 3 augustus 2019.

smARTOFGIVING AOG kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om smARTOFGIVING met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel smARTOFGIVING kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van smARTOFGIVING. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door smARTOFGIVING te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. smARTOFGIVING kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AOG kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AOG naar euro omrekenen

Reken eenvoudig smARTOFGIVING (AOG) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop smARTOFGIVING

smARTOFGIVING kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over smARTOFGIVING

Hoeveel kost smARTOFGIVING op dit moment?

De huidige prijs van 1 AOG op dit moment is €0.03897608.

Wat is de hoogste prijs van smARTOFGIVING ooit?

De hoogste smARTOFGIVING koers tot nu toe is €9,62. Deze prijs werd behaald op 04-08-2019.

Wat is de laagste prijs van smARTOFGIVING ooit?

De laagste prijs van smARTOFGIVING tot nu toe is €0.00021915. Deze prijs werd behaald op 07-12-2021.

Waar kan ik AOG kopen?

AOG kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je smARTOFGIVING kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van smARTOFGIVING.      

Hoeveel AOG zijn er?

Er zijn op dit moment 65023653.96011 AOG in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal smARTOFGIVING wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel smARTOFGIVING
Facebook
Twitter
LinkedIn