Cryptoinzicht
rootkit
$ROOT

Rootkit

ROOT koers in euro's

€1.219,34 0%

ROOT statistieken

Over Rootkit

De huidige koers van Rootkit (ROOT) bedraagt €1.219,34, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Rootkit een marktkapitalisatie van €28.641.537,00, met een handelsvolume van €46,43 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ROOT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Rootkit

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Rootkit werd bereikt op dinsdag 8 december 2020 en bedroeg €404,60. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Rootkit op €11.371,97, behaald op maandag 15 februari 2021.

Rootkit ROOT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Rootkit met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Rootkit kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Rootkit. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Rootkit te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Rootkit kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ROOT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ROOT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Rootkit (ROOT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Rootkit

Rootkit kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Rootkit

Hoeveel kost Rootkit op dit moment?

De huidige prijs van 1 ROOT op dit moment is €1.219,34.

Wat is de hoogste prijs van Rootkit ooit?

De hoogste Rootkit koers tot nu toe is €11.371,97. Deze prijs werd behaald op 16-02-2021.

Wat is de laagste prijs van Rootkit ooit?

De laagste prijs van Rootkit tot nu toe is €404,60. Deze prijs werd behaald op 09-12-2020.

Waar kan ik ROOT kopen?

ROOT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Rootkit kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Rootkit.      

Hoeveel ROOT zijn er?

Er zijn op dit moment 0 ROOT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Rootkit wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Rootkit
Facebook
Twitter
LinkedIn