Cryptoinzicht
pegnet
$PEG

PegNet

PEG koers in euro's

€0.00015276 0%

PEG statistieken

Over PegNet

De huidige koers van PegNet (PEG) bedraagt €0.00015276, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft PegNet een marktkapitalisatie van €501.554,00, met een handelsvolume van €815,59 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel PEG in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor PegNet

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor PegNet werd bereikt op woensdag 6 juli 2022 en bedroeg €1.203E-5. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor PegNet op €0.0108739, behaald op zaterdag 17 april 2021.

PegNet PEG kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om PegNet met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel PegNet kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van PegNet. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door PegNet te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. PegNet kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste PEG kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

PEG naar euro omrekenen

Reken eenvoudig PegNet (PEG) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop PegNet

PegNet kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over PegNet

Hoeveel kost PegNet op dit moment?

De huidige prijs van 1 PEG op dit moment is €0.00015276.

Wat is de hoogste prijs van PegNet ooit?

De hoogste PegNet koers tot nu toe is €0.0108739. Deze prijs werd behaald op 18-04-2021.

Wat is de laagste prijs van PegNet ooit?

De laagste prijs van PegNet tot nu toe is €1.203E-5. Deze prijs werd behaald op 07-07-2022.

Waar kan ik PEG kopen?

PEG kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je PegNet kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van PegNet.      

Hoeveel PEG zijn er?

Er zijn op dit moment 3283219370.8553 PEG in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal PegNet wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel PegNet
Facebook
Twitter
LinkedIn