Cryptoinzicht
hollaex-token
$xht

HollaEx Token

xht koers in euro's

€0.173226 0%

xht statistieken

Over HollaEx Token

De huidige koers van HollaEx Token (xht) bedraagt €0.173226, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft HollaEx Token een marktkapitalisatie van €5.307.518,00, met een handelsvolume van €3.361,59 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel xht in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor HollaEx Token

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor HollaEx Token werd bereikt op dinsdag 6 december 2022 en bedroeg €0.123293. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor HollaEx Token op €11,87, behaald op vrijdag 9 juli 2021.

HollaEx Token xht kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om HollaEx Token met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel HollaEx Token kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van HollaEx Token. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door HollaEx Token te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. HollaEx Token kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste xht kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

xht naar euro omrekenen

Reken eenvoudig HollaEx Token (XHT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop HollaEx Token

HollaEx Token kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over HollaEx Token

Hoeveel kost HollaEx Token op dit moment?

De huidige prijs van 1 xht op dit moment is €0.173226.

Wat is de hoogste prijs van HollaEx Token ooit?

De hoogste HollaEx Token koers tot nu toe is €11,87. Deze prijs werd behaald op 10-07-2021.

Wat is de laagste prijs van HollaEx Token ooit?

De laagste prijs van HollaEx Token tot nu toe is €0.123293. Deze prijs werd behaald op 07-12-2022.

Waar kan ik XHT kopen?

XHT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je HollaEx Token kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van HollaEx Token.      

Hoeveel XHT zijn er?

Er zijn op dit moment 30639244.572166 XHT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal HollaEx Token wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel HollaEx Token
Facebook
Twitter
LinkedIn