Cryptoinzicht
flixxo
$FLIXX

Flixxo

FLIXX koers in euro's

€0.0087277 0%

FLIXX statistieken

Over Flixxo

De huidige koers van Flixxo (FLIXX) bedraagt €0.0087277, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Flixxo een marktkapitalisatie van €447.938,00, met een handelsvolume van €2,74 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel FLIXX in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Flixxo

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Flixxo werd bereikt op maandag 13 januari 2020 en bedroeg €0.00021842. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Flixxo op €0.796069, behaald op maandag 8 januari 2018.

Flixxo FLIXX kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Flixxo met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Flixxo kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Flixxo. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Flixxo te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Flixxo kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste FLIXX kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

FLIXX naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Flixxo (FLIXX) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Flixxo

Flixxo kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Flixxo

Hoeveel kost Flixxo op dit moment?

De huidige prijs van 1 FLIXX op dit moment is €0.0087277.

Wat is de hoogste prijs van Flixxo ooit?

De hoogste Flixxo koers tot nu toe is €0.796069. Deze prijs werd behaald op 09-01-2018.

Wat is de laagste prijs van Flixxo ooit?

De laagste prijs van Flixxo tot nu toe is €0.00021842. Deze prijs werd behaald op 14-01-2020.

Waar kan ik FLIXX kopen?

FLIXX kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Flixxo kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Flixxo.      

Hoeveel FLIXX zijn er?

Er zijn op dit moment 51323675.173999 FLIXX in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Flixxo wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Flixxo
Facebook
Twitter
LinkedIn