Cryptoinzicht
dfohub
$BUIDL

dfohub

BUIDL koers in euro's

€0.26462 0%

BUIDL statistieken

Over dfohub

De huidige koers van dfohub (BUIDL) bedraagt €0.26462, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft dfohub een marktkapitalisatie van €876.261,00, met een handelsvolume van €762,30 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel BUIDL in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor dfohub

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor dfohub werd bereikt op woensdag 13 april 2022 en bedroeg €9.9043E-8. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor dfohub op €26,05, behaald op zondag 11 april 2021.

dfohub BUIDL kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om dfohub met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel dfohub kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van dfohub. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door dfohub te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. dfohub kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste BUIDL kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

BUIDL naar euro omrekenen

Reken eenvoudig dfohub (BUIDL) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop dfohub

dfohub kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over dfohub

Hoeveel kost dfohub op dit moment?

De huidige prijs van 1 BUIDL op dit moment is €0.26462.

Wat is de hoogste prijs van dfohub ooit?

De hoogste dfohub koers tot nu toe is €26,05. Deze prijs werd behaald op 12-04-2021.

Wat is de laagste prijs van dfohub ooit?

De laagste prijs van dfohub tot nu toe is €9.9043E-8. Deze prijs werd behaald op 14-04-2022.

Waar kan ik BUIDL kopen?

BUIDL kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je dfohub kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van dfohub.      

Hoeveel BUIDL zijn er?

Er zijn op dit moment 3311391.2227159 BUIDL in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal dfohub wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel dfohub
Facebook
Twitter
LinkedIn