Cryptoinzicht
charg-coin
$CHG

Charg Coin

CHG koers in euro's

€0.404088 0%

CHG statistieken

Over Charg Coin

De huidige koers van Charg Coin (CHG) bedraagt €0.404088, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Charg Coin een marktkapitalisatie van €1.972.998,00, met een handelsvolume van €0.314381 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel CHG in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Charg Coin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Charg Coin werd bereikt op dinsdag 11 september 2018 en bedroeg €0.00270951. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Charg Coin op €1,86, behaald op dinsdag 28 december 2021.

Charg Coin CHG kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Charg Coin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Charg Coin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Charg Coin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Charg Coin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Charg Coin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste CHG kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder. Maak eenvoudig een account aan op de exchange door op de knop te drukken en begin met het traden van Charg Coin.

CHG naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Charg Coin (CHG) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Charg Coin

Charg Coin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Charg Coin

Hoeveel kost Charg Coin op dit moment?

De huidige prijs van 1 CHG op dit moment is €0.404088.

Wat is de hoogste prijs van Charg Coin ooit?

De hoogste Charg Coin koers tot nu toe is €1,86. Deze prijs werd behaald op 29-12-2021.

Wat is de laagste prijs van Charg Coin ooit?

De laagste prijs van Charg Coin tot nu toe is €0.00270951. Deze prijs werd behaald op 12-09-2018.

Waar kan ik CHG kopen?

CHG kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Charg Coin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Charg Coin.      

Hoeveel CHG zijn er?

Er zijn op dit moment 4882589.6082116 CHG in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Charg Coin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Charg Coin
Facebook
Twitter
LinkedIn