Cryptoinzicht
boringdao-btc
$OBTC

BoringDAO BTC

OBTC koers in euro's

€25.011,00 0%

OBTC statistieken

Over BoringDAO BTC

De huidige koers van BoringDAO BTC (OBTC) bedraagt €25.011,00, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft BoringDAO BTC een marktkapitalisatie van €1.050.712,00, met een handelsvolume van €49,47 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel OBTC in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor BoringDAO BTC

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor BoringDAO BTC werd bereikt op maandag 21 november 2022 en bedroeg €15.088,69. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor BoringDAO BTC op €59.927,00, behaald op woensdag 3 november 2021.

BoringDAO BTC OBTC kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om BoringDAO BTC met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel BoringDAO BTC kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van BoringDAO BTC. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door BoringDAO BTC te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. BoringDAO BTC kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste OBTC kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder. Maak eenvoudig een account aan op de exchange door op de knop te drukken en begin met het traden van BoringDAO BTC.

OBTC naar euro omrekenen

Reken eenvoudig BoringDAO BTC (OBTC) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop BoringDAO BTC

BoringDAO BTC kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over BoringDAO BTC

Hoeveel kost BoringDAO BTC op dit moment?

De huidige prijs van 1 OBTC op dit moment is €25.011,00.

Wat is de hoogste prijs van BoringDAO BTC ooit?

De hoogste BoringDAO BTC koers tot nu toe is €59.927,00. Deze prijs werd behaald op 04-11-2021.

Wat is de laagste prijs van BoringDAO BTC ooit?

De laagste prijs van BoringDAO BTC tot nu toe is €15.088,69. Deze prijs werd behaald op 22-11-2022.

Waar kan ik OBTC kopen?

OBTC kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je BoringDAO BTC kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van BoringDAO BTC.      

Hoeveel OBTC zijn er?

Er zijn op dit moment 42.009669671038 OBTC in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal BoringDAO BTC wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel BoringDAO BTC
Facebook
Twitter
LinkedIn