Cryptoinzicht
bloktopia
$BLOK

Bloktopia

BLOK koers in euro's

0%

Er zijn nog geen statistieken beschikbaar op dit moment.

BLOK statistieken

Over Bloktopia

De huidige koers van Bloktopia (BLOK) bedraagt €, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Bloktopia een marktkapitalisatie van €, met een handelsvolume van € in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel BLOK in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Bloktopia

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Bloktopia werd bereikt op woensdag 31 december 1969 en bedroeg €. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Bloktopia op €, behaald op woensdag 31 december 1969.

Bloktopia BLOK kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Bloktopia met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Bloktopia kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Bloktopia. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Bloktopia te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Bloktopia kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste BLOK kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

BLOK naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Bloktopia (BLOK) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Bloktopia

Bloktopia kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Bloktopia

Hoeveel kost Bloktopia op dit moment?

De huidige prijs van 1 BLOK op dit moment is €.

Wat is de hoogste prijs van Bloktopia ooit?

De hoogste Bloktopia koers tot nu toe is €. Deze prijs werd behaald op 01-01-1970.

Wat is de laagste prijs van Bloktopia ooit?

De laagste prijs van Bloktopia tot nu toe is €. Deze prijs werd behaald op 01-01-1970.

Waar kan ik BLOK kopen?

BLOK kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Bloktopia kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Bloktopia.      

Hoeveel BLOK zijn er?

Er zijn op dit moment BLOK in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Bloktopia wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Bloktopia
Facebook
Twitter
LinkedIn