Cryptoinzicht
asura
$ASA

Asura

ASA koers in euro's

€0.00019545 0%

ASA statistieken

Over Asura

De huidige koers van Asura (ASA) bedraagt €0.00019545, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Asura een marktkapitalisatie van €24.083,00, met een handelsvolume van €99,03 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ASA in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Asura

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Asura werd bereikt op maandag 20 april 2020 en bedroeg €6.74E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Asura op €0.00658503, behaald op maandag 17 september 2018.

Asura ASA kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Asura met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Asura kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Asura. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Asura te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Asura kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ASA kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ASA naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Asura (ASA) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Asura

Asura kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Asura

Hoeveel kost Asura op dit moment?

De huidige prijs van 1 ASA op dit moment is €0.00019545.

Wat is de hoogste prijs van Asura ooit?

De hoogste Asura koers tot nu toe is €0.00658503. Deze prijs werd behaald op 18-09-2018.

Wat is de laagste prijs van Asura ooit?

De laagste prijs van Asura tot nu toe is €6.74E-6. Deze prijs werd behaald op 21-04-2020.

Waar kan ik ASA kopen?

ASA kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Asura kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Asura.      

Hoeveel ASA zijn er?

Er zijn op dit moment 123213506.8315 ASA in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Asura wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Asura
Facebook
Twitter
LinkedIn