Cryptoinzicht
apholding-coin
$APH

APHolding Coin

APH koers in euro's

€0.00094606 0%

APH statistieken

Over APHolding Coin

De huidige koers van APHolding Coin (APH) bedraagt €0.00094606, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft APHolding Coin een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €90,15 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel APH in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor APHolding Coin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor APHolding Coin werd bereikt op maandag 21 juni 2021 en bedroeg €0.00053107. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor APHolding Coin op €98,41, behaald op maandag 23 november 2020.

APHolding Coin APH kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om APHolding Coin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel APHolding Coin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van APHolding Coin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door APHolding Coin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. APHolding Coin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste APH kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

APH naar euro omrekenen

Reken eenvoudig APHolding Coin (APH) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop APHolding Coin

APHolding Coin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over APHolding Coin

Hoeveel kost APHolding Coin op dit moment?

De huidige prijs van 1 APH op dit moment is €0.00094606.

Wat is de hoogste prijs van APHolding Coin ooit?

De hoogste APHolding Coin koers tot nu toe is €98,41. Deze prijs werd behaald op 24-11-2020.

Wat is de laagste prijs van APHolding Coin ooit?

De laagste prijs van APHolding Coin tot nu toe is €0.00053107. Deze prijs werd behaald op 22-06-2021.

Waar kan ik APH kopen?

APH kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je APHolding Coin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van APHolding Coin.      

Hoeveel APH zijn er?

Er zijn op dit moment 0 APH in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal APHolding Coin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel APHolding Coin
Facebook
Twitter
LinkedIn