Cryptoinzicht
aisf
$AGT

AISF

AGT koers in euro's

€6.3E-6 0%

AGT statistieken

Over AISF

De huidige koers van AISF (AGT) bedraagt €6.3E-6, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft AISF een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €0 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AGT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor AISF

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor AISF werd bereikt op dinsdag 18 mei 2021 en bedroeg €6.3E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor AISF op €0.133671, behaald op dinsdag 20 april 2021.

AISF AGT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om AISF met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel AISF kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van AISF. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door AISF te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. AISF kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AGT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AGT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig AISF (AGT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop AISF

AISF kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over AISF

Hoeveel kost AISF op dit moment?

De huidige prijs van 1 AGT op dit moment is €6.3E-6.

Wat is de hoogste prijs van AISF ooit?

De hoogste AISF koers tot nu toe is €0.133671. Deze prijs werd behaald op 21-04-2021.

Wat is de laagste prijs van AISF ooit?

De laagste prijs van AISF tot nu toe is €6.3E-6. Deze prijs werd behaald op 19-05-2021.

Waar kan ik AGT kopen?

AGT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je AISF kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van AISF.      

Hoeveel AGT zijn er?

Er zijn op dit moment 0 AGT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal AISF wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel AISF
Facebook
Twitter
LinkedIn