Cryptoinzicht
airpod
$APOD

AirPod

APOD koers in euro's

€0.02026715 0%

APOD statistieken

Over AirPod

De huidige koers van AirPod (APOD) bedraagt €0.02026715, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft AirPod een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €230,28 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel APOD in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor AirPod

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor AirPod werd bereikt op woensdag 23 december 2020 en bedroeg €0.00075586. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor AirPod op €0.059169, behaald op zondag 1 november 2020.

AirPod APOD kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om AirPod met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel AirPod kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van AirPod. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door AirPod te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. AirPod kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste APOD kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

APOD naar euro omrekenen

Reken eenvoudig AirPod (APOD) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop AirPod

AirPod kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over AirPod

Hoeveel kost AirPod op dit moment?

De huidige prijs van 1 APOD op dit moment is €0.02026715.

Wat is de hoogste prijs van AirPod ooit?

De hoogste AirPod koers tot nu toe is €0.059169. Deze prijs werd behaald op 02-11-2020.

Wat is de laagste prijs van AirPod ooit?

De laagste prijs van AirPod tot nu toe is €0.00075586. Deze prijs werd behaald op 24-12-2020.

Waar kan ik APOD kopen?

APOD kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je AirPod kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van AirPod.      

Hoeveel APOD zijn er?

Er zijn op dit moment 0 APOD in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal AirPod wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel AirPod
Facebook
Twitter
LinkedIn