Cryptoinzicht
action-coin
$ACTN

Action Coin

ACTN koers in euro's

€9.441E-5 0%

ACTN statistieken

Over Action Coin

De huidige koers van Action Coin (ACTN) bedraagt €9.441E-5, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Action Coin een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €1,34 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ACTN in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Action Coin

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Action Coin werd bereikt op zondag 29 december 2019 en bedroeg €9.34E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Action Coin op €0.00143894, behaald op donderdag 23 april 2020.

Action Coin ACTN kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Action Coin met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Action Coin kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Action Coin. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Action Coin te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Action Coin kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ACTN kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ACTN naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Action Coin (ACTN) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Action Coin

Action Coin kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Action Coin

Hoeveel kost Action Coin op dit moment?

De huidige prijs van 1 ACTN op dit moment is €9.441E-5.

Wat is de hoogste prijs van Action Coin ooit?

De hoogste Action Coin koers tot nu toe is €0.00143894. Deze prijs werd behaald op 24-04-2020.

Wat is de laagste prijs van Action Coin ooit?

De laagste prijs van Action Coin tot nu toe is €9.34E-6. Deze prijs werd behaald op 30-12-2019.

Waar kan ik ACTN kopen?

ACTN kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Action Coin kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Action Coin.      

Hoeveel ACTN zijn er?

Er zijn op dit moment 0 ACTN in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Action Coin wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Action Coin
Facebook
Twitter
LinkedIn