Cryptoinzicht
aapl
$$AAPL

$AAPL

$AAPL koers in euro's

€0.427872 0%

$AAPL statistieken

Over $AAPL

De huidige koers van $AAPL ($AAPL) bedraagt €0.427872, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft $AAPL een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €128,83 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel $AAPL in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor $AAPL

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor $AAPL werd bereikt op vrijdag 25 juni 2021 en bedroeg €0.352746. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor $AAPL op €66,52, behaald op zaterdag 5 september 2020.

$AAPL $AAPL kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om $AAPL met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel $AAPL kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van $AAPL. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door $AAPL te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. $AAPL kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste $AAPL kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

$AAPL naar euro omrekenen

Reken eenvoudig $AAPL ($AAPL) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop $AAPL

$AAPL kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over $AAPL

Hoeveel kost $AAPL op dit moment?

De huidige prijs van 1 $AAPL op dit moment is €0.427872.

Wat is de hoogste prijs van $AAPL ooit?

De hoogste $AAPL koers tot nu toe is €66,52. Deze prijs werd behaald op 06-09-2020.

Wat is de laagste prijs van $AAPL ooit?

De laagste prijs van $AAPL tot nu toe is €0.352746. Deze prijs werd behaald op 26-06-2021.

Waar kan ik $AAPL kopen?

$AAPL kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je $AAPL kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van $AAPL.      

Hoeveel $AAPL zijn er?

Er zijn op dit moment 0 $AAPL in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal $AAPL wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel $AAPL
Facebook
Twitter
LinkedIn