Cryptoinzicht
2based-finance
$2BASED

2Based Finance

2BASED koers in euro's

€0.902141 0%

2BASED statistieken

Over 2Based Finance

De huidige koers van 2Based Finance (2BASED) bedraagt €0.902141, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft 2Based Finance een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €0 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel 2BASED in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor 2Based Finance

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor 2Based Finance werd bereikt op maandag 21 december 2020 en bedroeg €0.520117. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor 2Based Finance op €3,45, behaald op zondag 20 december 2020.

2Based Finance 2BASED kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om 2Based Finance met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel 2Based Finance kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van 2Based Finance. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door 2Based Finance te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. 2Based Finance kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste 2BASED kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

2BASED naar euro omrekenen

Reken eenvoudig 2Based Finance (2BASED) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop 2Based Finance

2Based Finance kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over 2Based Finance

Hoeveel kost 2Based Finance op dit moment?

De huidige prijs van 1 2BASED op dit moment is €0.902141.

Wat is de hoogste prijs van 2Based Finance ooit?

De hoogste 2Based Finance koers tot nu toe is €3,45. Deze prijs werd behaald op 21-12-2020.

Wat is de laagste prijs van 2Based Finance ooit?

De laagste prijs van 2Based Finance tot nu toe is €0.520117. Deze prijs werd behaald op 22-12-2020.

Waar kan ik 2BASED kopen?

2BASED kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je 2Based Finance kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van 2Based Finance.      

Hoeveel 2BASED zijn er?

Er zijn op dit moment 0 2BASED in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal 2Based Finance wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel 2Based Finance
Facebook
Twitter
LinkedIn