Cryptoinzicht

Duitse toezichthouder weigert vergunningsaanvraag Binance

De problemen in Europa zijn voor Binance nog niet voorbij. Nadat De Nederlandse Bank een vergunning weigerde te geven en België de exchange een bevel gaf om de activiteiten per direct te staken is er nu ook activiteit vanuit onze oosterburen. De Duitse toezichthouder BaFin heeft namelijk volgens ingewijden van Financefwd een vergunningsaanvraag van Binance geweigerd.

De Duitse beurswaakhond heeft in een reactie laten weten niet in te gaan op individuele zaken. Een woordvoerder van Binance is wel bereikbaar voor commentaar. “Hoewel we geen details van onze besprekingen met toezichthouders kunnen delen, blijven we werken om aan de vereisten van Bafin te voldoen. We zijn ervan overtuigd dat we het juiste team en de juiste maatregelen hebben getroffen om onze besprekingen met de toezichthouders in Duitsland voort te zetten.”

Op dit moment is Binance één van de populairste crypto apps in Duitsland. Het is niet bekend of Binance hun Duitse klanten gaat weren. Het bedrijf laat weten zich klaar te stormen voor de aankomende MiCA wetgeving binnen de Europese Unie, zodat ze onbeperkt toegang kunnen krijgen tot de Europese markt.

Deel "Duitse toezichthouder weigert vergunningsaanvraag Binance" op social media:
Deel Duitse toezichthouder weigert vergunningsaanvraag Binance
Facebook
Twitter
LinkedIn