Cryptoinzicht

SingularityNET en Radworks toegevoegd aan exchange Bitvavo

Bitvavo Wallet

Bitvavo heeft voor de tweede keer deze week nieuwe assets gelist. Eerder deze week brachten wij al het nieuws dat het bedrijf twee tokens gelist had, namelijk Space ID en ARPA. De grootste exchange van Nederland heeft intussen niet stil gezeten en list voor de tweede keer in één week tijd nieuwe assets. Vanaf vandaag kan je bij Bitvavo handelen in SingularityNET (AGIX) en Radworks (RAD). Met de toevoeging van deze twee crypto tokens heeft Bitvavo op dit moment 194 cryptocurrencies in het aanbod.

De eerste €10.000,- kan je gratis verhandelen bij Bitvavo

Je kan nu tijdelijk tot €10.000,- gratis verhandelen bij de grootste crypto exchange van Nederland.

Claim aanbieding

De eerste €10.000,- handelskosten is een tijdelijke actie. Wacht niet te lang met registreren.

Over SingularityNET

SingularityNET (AGIX), een vooruitstrevend AI-project, is nu beschikbaar op Bitvavo, een prominente Nederlandse crypto exchange. Dit project streeft ernaar een gedecentraliseerde AI-marktplaats te creëren en zo de weg te banen naar opensource Artificial General Intelligence (AGI). Met AGIX kunnen ontwikkelaars hun AI-tools aanbieden en kopers kunnen AI-services testen voordat ze aanschaffen, terwijl het AGIX-token een centrale rol speelt in het ecosysteem door gebruikers besluitvormingsmacht te geven en stakingsmogelijkheden te bieden. De toevoeging van SingularityNET aan Bitvavo opent de deur naar nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en technologische vooruitgang op het gebied van AI.

Over Radworks

Radworks, een pionier op het gebied van vrijheid op het internet, is nu toegevoegd aan Bitvavo, een prominente Nederlandse crypto exchange. Radworks onderscheidt zich door het financieren en ondersteunen van opkomende technologieën die streven naar decentralisatie en ongecensureerde communicatie. Met een focus op projecten zoals Radicle en Drips, faciliteert Radworks de ontwikkeling van peer-to-peer netwerken en financiële oplossingen. Het eigen governance token ($RAD) stelt houders in staat actief deel te nemen aan het bestuur van de Radworks-treasury, waardoor een bredere gemeenschap invloed kan uitoefenen op de koers van dit baanbrekende initiatief.

Deel "SingularityNET en Radworks toegevoegd aan exchange Bitvavo" op social media:
Deel SingularityNET en Radworks toegevoegd aan exchange Bitvavo
Facebook
Twitter
LinkedIn