Cryptoinzicht

Bitvavo list twee nieuwe assets

Bitvavo Wallet

Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe assets beschikbaar op Bitvavo. De grootste exchange van Nederland maakte dit nieuws bekend in een blogbericht. Klanten van het crypto platform kunnen per direct handelen in Space ID (ID) en Arpa (ARPA). Met de toevoeging van deze twee crypto tokens heeft Bitvavo op dit moment 192 cryptocurrencies in het aanbod.

De eerste €10.000,- kan je gratis verhandelen bij Bitvavo

Je kan nu tijdelijk tot €10.000,- gratis verhandelen bij de grootste crypto exchange van Nederland.

Claim aanbieding

De eerste €10.000,- handelskosten is een tijdelijke actie. Wacht niet te lang met registreren.

Over Space ID

Space ID (ID) is bezig met de ontwikkeling van een netwerk voor universele naamgeving, samen met een alles-in-één identiteitsplatform. Op dit platform kun je Web3-domeinen ontdekken, registreren, verhandelen en beheren. Het hoofddoel van dit platform is om complexe adressen om te zetten in eenvoudig leesbare domeinnamen voor het Web 3.0. Het ID-token fungeert als het governance token voor Space ID, waarmee gebruikers kunnen deelnemen aan discussies over de toekomstige koers van het project en daadwerkelijk invloed kunnen uitoefenen op de besluitvorming.

Over ARPA Network

ARPA Network (ARPA) vertegenwoordigt een gedecentraliseerd ecosysteem dat gericht is op het verbeteren van de rechtvaardigheid en veiligheid van blockchains door middel van verhoogde privacy. Het netwerk maakt gebruik van een threshold BLS signature netwerk, wat dienst doet als basis voor diverse functionaliteiten. Deze omvatten onder andere een verifieerbare willekeurige nummergenerator (RNG), een veilige portemonnee, een brug tussen verschillende blockchains (cross-chain bridge), en verspreide decentrale bewaring over diverse blockchains.

De ARPA-token, gebaseerd op de Ethereum-blockchain, fungeert als de katalysator voor het ARPA Chain ecosysteem. Dit netwerk biedt de rekenkracht voor de uitvoering van slimme contracten, gegevensopslag en schaalbare off-chain transacties, dit alles met respect voor privacy. Het ARPA-token speelt niet alleen een rol in het sturen van de toekomstige ontwikkeling van het netwerk, maar fungeert tevens als betaalmiddel voor datadiensten en rekendiensten binnen dit netwerk.

Deel "Bitvavo list twee nieuwe assets" op social media:
Deel Bitvavo list twee nieuwe assets
Facebook
Twitter
LinkedIn