Cryptoinzicht

Dit is het beste alternatief voor Bitvavo (Ontvang €10,-)

Bitvavo storing

Crypto-enthousiastelingen die gewend zijn aan de service van Bitvavo hebben onlangs wellicht de uitdagingen ervaren van de recente storing op deze Nederlandse crypto exchange. Vandaag is de exchange urenlang onbereikbaar voor klanten. Voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar alternatief, presenteren wij met enthousiasme Finst, een opkomende speler op de crypto-markt die zich onderscheidt door zijn focus op veiligheid, betrouwbaarheid, Proof-of-Reserve en lage transactiekosten.

Het is handig om als actieve trader of crypto enthousiast meerdere exchanges aan te houden. Aangezien de meeste Nederlanders een account hebben bij Bitvavo adviseren wij je daarnaast ook een account aan te maken bij Finst. In dit artikel leggen wij de voordelen van Finst uit. Zo kan je terwijl er een storing is bij Bitvavo alsnog traden met crypto.

Tijdelijke actie: Ontvang €10,-
Maak voor eind december een account aan bij Finst en ontvang €10,- op je account.
Claim aanbieding

Waarom Finst?

1. Veiligheid en Betrouwbaarheid
Finst plaatst veiligheid bovenaan de prioriteitenlijst. Met geavanceerde beveiligingsprotocollen en strenge veiligheidsmaatregelen biedt Finst gebruikers gemoedsrust bij het verhandelen en bewaren van hun cryptocurrencies.

2. Proof-of-Reserve
Een aspect dat Finst onderscheidt, is het gebruik van Proof-of-Reserve, wat betekent dat de exchange regelmatig bewijzen levert van de reserves die het beheert. Dit draagt bij aan de transparantie en het vertrouwen van de gebruikers. Finst is de enige Nederlandse exchange met een Proof-of-Reserve.

3. Lage Transactiekosten
Een ander voordeel van Finst zijn de lage transactiekosten. In vergelijking met Bitvavo, waar gebruikers 0,25% betalen tot de eerste €100.000 per maand, rekent Finst altijd slechts 0,15% per transactie. Dit maakt het handelen op Finst niet alleen kosteneffectiever, maar ook aantrekkelijk voor zowel beginners als ervaren handelaren.

4. Stakingsprogramma (Binnenkort beschikbaar)
Hoewel op dit moment het stakingsprogramma nog niet live is op Finst, staat het binnenkort gepland. Dit betekent dat gebruikers hun cryptocurrencies kunnen inzetten om beloningen te verdienen, waardoor Finst nog aantrekkelijker wordt voor diegenen die hun digitale activa willen laten groeien. In dit opzicht is het voor gebruikers die veel aan crypto staking doen handig om nog even te wachten totdat dit live staat en de rewards bekend zijn.

Hoe Werkt Finst?

Net als Bitvavo biedt Finst een gebruiksvriendelijk platform waarop gebruikers eenvoudig crypto kunnen storten, opnemen en verhandelen. De intuïtieve interface maakt het toegankelijk voor zowel beginners als ervaren handelaren. Na het aanmaken van je account voert Finst een gegevens check uit, dit zijn zij als geregistreerde cryptoaanbieder wettelijk verplicht. Hierna kan je eenvoudig met iDeal geld storten op je account om te beginnen met traden. Crypto overzetten van andere exchanges of hardware wallets kan natuurlijk ook.

Speciale Aanbieding voor Nieuwe Gebruikers

Om het voor nieuwe gebruikers nog aantrekkelijker te maken, biedt Finst een speciale welkomstaanbieding aan. Gebruikers die zich registreren via deze link, ontvangen €10,- op hun Finst-account om direct te besteden aan het kopen van crypto.

Conclusie

In tijden van onzekerheid en storingen op bekende platforms zoals onder andere Bitvavo is het van cruciaal belang om alternatieven te overwegen die betrouwbaarheid en veiligheid waarborgen. Finst, met zijn sterke focus op deze aspecten en aantrekkelijke tarieven, staat op het punt een betrouwbaar alternatief te worden voor crypto-handelaren in Nederland.

Deel "Dit is het beste alternatief voor Bitvavo (Ontvang €10,-)" op social media:
Deel Dit is het beste alternatief voor Bitvavo (Ontvang €10,-)
Facebook
Twitter
LinkedIn