Cryptoinzicht

Finst publiceert als eerste Nederlandse cryptoaanbieder Proof-of-Reserves

Finst lanceert Crypto Bundels: Primeur op Nederlandse markt

Finst heeft vandaag haar Proof-of-Reserves gepubliceerd. Het bedrijf heeft door Audit Now haar reservers laten onderzoeken en is nu de eerste Nederlandse crypto aanbieder met een PoR. Nederlands’ nieuwste crypto platform innoveerde eerder dit jaar al met Crypto Bundels. Dankzij de Proof-of-Reserves kunnen gebruikers er vanuit gaan dat bij een zogenoemde ‘bank run’ het bedrijf genoeg solvabiliteit heeft om de vraag aan opnames aan te kunnen. Het bedrijf houdt alle activa van haar klanten op een volledige reserve basis en gebruikt deze tegoeden niet voor andere doeleinden, valt te lezen in het rapport.

Het uitbrengen van een Proof-of-Reserves past bij de visie van Finst om vertrouwd, veilig en transparant te handelen. Naast deze pijlers focust het Nederlandse crypto bedrijf zich ook op lage transactiekosten en kunnen nieuwe gebruikers tot €10.000,- gratis verhandelen wanneer ze zich aanmelden via deze link.

Als nieuwe Nederlandse crypto aanbieder is het bedrijf druk bezig met innovaties en uitbreidingen van het platform. Zo werd onlangs Hedera Hashgraph toegevoegd aan het aanbod, is het mogelijk gemaakt om stortingen in crypto te verwerken en zal vanaf binnenkort crypto staking bij Finst mogelijk zijn.

Deel "Finst publiceert als eerste Nederlandse cryptoaanbieder Proof-of-Reserves" op social media:
Deel Finst publiceert als eerste Nederlandse cryptoaanbieder Proof-of-Reserves
Facebook
Twitter
LinkedIn