Cryptoinzicht

BCM voegt Blur en Akash Network toe aan platform

BCM App op iOS

BCM, een toonaangevend Nederlands platform voor het kopen van cryptovaluta, heeft onlangs twee nieuwe cryptovaluta aan zijn aanbod toegevoegd: BLUR en AKT. Deze toevoegingen brengen nieuwe mogelijkheden voor handelaren op het platform en verbreden het scala aan beschikbare digitale activa.

BLUR: Een NFT-marktplaats voor Professionals

Blur, niet zomaar een NFT-marktplaats, richt zich specifiek op professionele NFT-handelaren. Met geavanceerde functies zoals “floor sweeping” over meerdere marktplaatsen, snelle “snipe reveals,” en portfolio-analysetools, biedt Blur een ervaring die is ontworpen om de verwachtingen van ervaren handelaren te overtreffen.

Wat Blur onderscheidt, is de introductie van zijn eigen native token, BLUR. Dit token geeft houders speciale mogelijkheden, waaronder deelname aan het governance-protocol van het platform en toegang tot een community-eigen marktplaats. In tegenstelling tot OpenSea, dat zich richt op het grote publiek, positioneert Blur zich als een platform voor degenen die serieus geld willen verdienen met NFT-handel.

De visie achter Blur komt van mede-oprichter Tieshun Roquerre, ook wel bekend als Pacman. Zijn doel was om een platform te creëren dat even snel en efficiënt is als de traditionele beurswereld, maar dan voor NFT’s. Met de steun van investeerders en een ervaren team heeft Blur snel indrukwekkende stappen gezet in de wereld van NFT’s.

AKT: Transformeren van Cloud Computing met Blockchain

Akash Network, met zijn native utility-token AKT, is een innovatief gedecentraliseerd cloud computing platform. Het stelt ontwikkelaars en bedrijven in staat om serverruimte en rekenkracht te huren op een peer-to-peer netwerk, aangedreven door blockchain-technologie.

Enkele opmerkelijke kenmerken van Akash Network zijn kostenbesparing, schaalbaarheid en gedecentraliseerde beveiliging. Door ongebruikte serverbronnen van anderen te benutten, kunnen gebruikers aanzienlijk besparen op cloud computing-kosten. AKT maakt een dynamische en schaalbare cloud computing-omgeving mogelijk, ideaal voor bedrijven die snel moeten groeien of krimpen.

Belangrijk is ook de gedecentraliseerde en veilige aard van Akash Network. Met blockchain-technologie worden transacties en overeenkomsten beheerd, wat een hoog niveau van beveiliging en vertrouwen garandeert. Dit opent de deur naar betaalbare, gedecentraliseerde cloud computing-oplossingen, waardoor kleinere bedrijven en ontwikkelaars toegang krijgen tot geavanceerde technologie zonder de hoge kosten van traditionele providers.

De toevoeging van BLUR en AKT aan het BCM platform biedt handelaren de mogelijkheid om deel te nemen aan de opkomende wereld van NFT’s en te profiteren van innovatieve cloud computing-oplossingen. Met deze uitbreiding blijft BCM zijn positie als een veelzijdig crypto handelsplatform versterken. Het Nederlandse bedrijf werd recent overgenomen door Kraken.

Deel "BCM voegt Blur en Akash Network toe aan platform" op social media:
Deel BCM voegt Blur en Akash Network toe aan platform
Facebook
Twitter
LinkedIn