Cryptoinzicht
quadrant-protocol
$EQUAD

Quadrant Protocol

EQUAD koers in euro's

€0.00655849 0%

EQUAD statistieken

Over Quadrant Protocol

De huidige koers van Quadrant Protocol (EQUAD) bedraagt €0.00655849, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Quadrant Protocol een marktkapitalisatie van €3.562.461,00, met een handelsvolume van €1.691,22 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel EQUAD in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Quadrant Protocol

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Quadrant Protocol werd bereikt op maandag 25 november 2019 en bedroeg €0.00012904. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Quadrant Protocol op €0.056234, behaald op dinsdag 27 december 2022.

Quadrant Protocol EQUAD kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Quadrant Protocol met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Quadrant Protocol kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Quadrant Protocol. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Quadrant Protocol te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Quadrant Protocol kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste EQUAD kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

EQUAD naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Quadrant Protocol (EQUAD) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Quadrant Protocol

Quadrant Protocol kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Quadrant Protocol

Hoeveel kost Quadrant Protocol op dit moment?

De huidige prijs van 1 EQUAD op dit moment is €0.00655849.

Wat is de hoogste prijs van Quadrant Protocol ooit?

De hoogste Quadrant Protocol koers tot nu toe is €0.056234. Deze prijs werd behaald op 28-12-2022.

Wat is de laagste prijs van Quadrant Protocol ooit?

De laagste prijs van Quadrant Protocol tot nu toe is €0.00012904. Deze prijs werd behaald op 26-11-2019.

Waar kan ik EQUAD kopen?

EQUAD kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Quadrant Protocol kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Quadrant Protocol.      

Hoeveel EQUAD zijn er?

Er zijn op dit moment 543182923.36002 EQUAD in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Quadrant Protocol wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Quadrant Protocol
Facebook
Twitter
LinkedIn