Cryptoinzicht
hedpay
$HDP.ф

HEdpAY

HDP.ф koers in euro's

€0.100116 0%

HDP.ф statistieken

Over HEdpAY

De huidige koers van HEdpAY (HDP.ф) bedraagt €0.100116, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft HEdpAY een marktkapitalisatie van €6.641.646,00, met een handelsvolume van €2.760,26 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel HDP.ф in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor HEdpAY

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor HEdpAY werd bereikt op woensdag 10 juni 2020 en bedroeg €0.00024477. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor HEdpAY op €73,54, behaald op vrijdag 7 juni 2019.

HEdpAY HDP.ф kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om HEdpAY met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel HEdpAY kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van HEdpAY. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door HEdpAY te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. HEdpAY kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste HDP.ф kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

HDP.ф naar euro omrekenen

Reken eenvoudig HEdpAY (HDP.ф) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop HEdpAY

HEdpAY kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over HEdpAY

Hoeveel kost HEdpAY op dit moment?

De huidige prijs van 1 HDP.ф op dit moment is €0.100116.

Wat is de hoogste prijs van HEdpAY ooit?

De hoogste HEdpAY koers tot nu toe is €73,54. Deze prijs werd behaald op 08-06-2019.

Wat is de laagste prijs van HEdpAY ooit?

De laagste prijs van HEdpAY tot nu toe is €0.00024477. Deze prijs werd behaald op 11-06-2020.

Waar kan ik HDP.ф kopen?

HDP.ф kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je HEdpAY kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van HEdpAY.      

Hoeveel HDP.ф zijn er?

Er zijn op dit moment 66338588.3232 HDP.ф in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal HEdpAY wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel HEdpAY
Facebook
Twitter
LinkedIn