Cryptoinzicht
aevo
$AEVO

Always Evolving

AEVO koers in euro's

€2.966E-5 0%

AEVO statistieken

Over Always Evolving

De huidige koers van Always Evolving (AEVO) bedraagt €2.966E-5, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Always Evolving een marktkapitalisatie van €0, met een handelsvolume van €63,77 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel AEVO in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Always Evolving

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Always Evolving werd bereikt op donderdag 12 maart 2020 en bedroeg €4.16E-6. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Always Evolving op €0.00019082, behaald op dinsdag 25 december 2018.

Always Evolving AEVO kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Always Evolving met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Always Evolving kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Always Evolving. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Always Evolving te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Always Evolving kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste AEVO kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

AEVO naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Always Evolving (AEVO) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Always Evolving

Always Evolving kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Always Evolving

Hoeveel kost Always Evolving op dit moment?

De huidige prijs van 1 AEVO op dit moment is €2.966E-5.

Wat is de hoogste prijs van Always Evolving ooit?

De hoogste Always Evolving koers tot nu toe is €0.00019082. Deze prijs werd behaald op 26-12-2018.

Wat is de laagste prijs van Always Evolving ooit?

De laagste prijs van Always Evolving tot nu toe is €4.16E-6. Deze prijs werd behaald op 13-03-2020.

Waar kan ik AEVO kopen?

AEVO kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Always Evolving kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Always Evolving.      

Hoeveel AEVO zijn er?

Er zijn op dit moment 0 AEVO in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Always Evolving wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Always Evolving
Facebook
Twitter
LinkedIn