Cryptoinzicht

Finst lanceert Crypto Bundels: Primeur op Nederlandse markt

Finst crypto bundels

Het Nederlandse platform Finst heeft vandaag een nieuw product genaamd Crypto Bundels gelanceerd. Net als bij reguliere aandelen is het vanaf nu mogelijk om verschillende cryptovaluta gelijktijdig aan te kopen in een ‘mandje’. Crypto Bundels tonen overeenkomsten met ETFs, die enorm populair zijn geworden onder particuliere investeerders. Echter, anders dan bij ETFs, bezitten investeerders in Crypto Bundels de cryptoassets wel zelf. De nieuwe dienst is vandaag met een grote mediacampagne gelanceerd. Finst noemt het zelf een “Doorbraak op de Nederlandse crypto markt.”

Exclusieve aanbieding:
Investeer de eerste €5.000,- zonder handelskosten en probeer zelf de nieuwe Crypto Bundels uit!

Claim aanbieding

Investeren in een Crypto Bundel kan vanaf nu met één druk op de knop. Bijvoorbeeld in de Top-10 cryptovaluta met de grootste marktkapitalisatie of in een selectie van de meest duurzame crypto. Maandelijks worden de bundels herbalanceerd om zo in lijn te blijven met de huidige marktbewegingen.

ETF-achtige crypto bundels op Finst

Het is voor het eerst in Nederland dat dergelijke Bundels beschikbaar komen. Investeerders kunnen hiermee hun risico’s beter spreiden. Diversificatie van het portfolio is met name voor lange termijn investeerders van groot belang, maar dit was voor crypto tot nu toe erg tijdrovend en kostbaar. Dat is nu verleden tijd. Finst bundelt voortaan de kracht van diversificatie in één simpele en innovatieve oplossing.

De Crypto Bundels doen denken aan de welbekende ETF’s van aandelen. Toch is het product niet hetzelfde als een ETF. De crypto assets die in je bundel zitten zijn namelijk daadwerkelijk je eigen bezit. Elke 30 dagen worden de bundels opnieuw gebalanceerd naar de huidige marktbewegingen.

Het Nederlandse Finst, dat vorige maand €4M ophaalde in een investeringsronde, steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. “Binnen vijf jaar willen we het grootste en meest vertrouwde cryptoplatform van Europa worden dankzij onze unieke combinatie van transparantie, veiligheid en extreem lage tarieven.” zegt oprichter en CEO Julien Vallet. “Tot nu toe was er geen dienst om passief te investeren in de cryptomarkt, terwijl uit ons onderzoek bleek dat er een duidelijke vraag is naar een dergelijke oplossing. Crypto Bundels zijn niet alleen toegankelijk en kostenefficiënt, ze helpen investeerders ook om tijd te besparen. Deze unieke oplossing neemt de drempel weg voor miljoenen investeerders en wij zijn trots om het voortouw te nemen in passief investeren in crypto.”

Deel "Finst lanceert Crypto Bundels: Primeur op Nederlandse markt" op social media:
Deel Finst lanceert Crypto Bundels: Primeur op Nederlandse markt
Facebook
Twitter
LinkedIn