Cryptoinzicht

Finst breidt crypto-aanbod uit met 54 nieuwe munten en geeft nieuwe gebruikers €5,- cadeau

Finst

De Nederlandse cryptocurrency exchange Finst heeft aangekondigd dat het zijn aanbod van digitale activa heeft uitgebreid met maar liefst 54 nieuwe crypto munten in euro (EUR). Ondanks de uitdagende omstandigheden op de cryptomarkt heeft Finst dit jaar aanzienlijke groei gerealiseerd, met een toename van het beheerde vermogen van 90% in slechts zes maanden. Bovendien biedt Finst nu ook de mogelijkheid om cryptocurrencies op te nemen in persoonlijke wallets, waardoor het aanbod en de flexibiliteit voor beleggers nog verder toenemen.

Met deze laatste toevoeging aan hun handelsplatform, heeft Finst haar dekking meer dan verdubbeld en biedt nu meer dan 100 belangrijke cryptocurrencies aan, waaronder populaire munten zoals USDC, USDT, BNB, PAXG, COMP en FIL. Deze uitbreiding biedt beleggers nog meer mogelijkheden voor diversificatie en risicobeheer.

Ontvang €5,-
Maak voor eind oktober een account aan bij Finst en ontvang €5,- op je account.
Claim aanbieding

Finst heeft ook plannen aangekondigd om haar aanbod in euro verder uit te breiden door handelsparen in USDC en USDT aan te bieden. Hierdoor verwacht het bedrijf meer dan 300 handelsparen te kunnen aanbieden, met institutionele liquiditeit en krappe spreads, waardoor het handelen voor haar klanten nog toegankelijker wordt.

Een ander opvallend initiatief van Finst is de ontwikkeling van hun on chain staking service, die naar verwachting tegen het einde van 2023 beschikbaar zal zijn. Deze service stelt beleggers in staat om rendement te verdienen op hun cryptocurrencies met volledige flexibiliteit, terwijl ze kunnen profiteren van enkele van de hoogste stakingsbeloningen in Europa.

Finst wint terrein in Benelux

Ondanks een afname van de marktvolatiliteit van 45% sinds het einde van het eerste kwartaal van 2023, heeft Finst nog steeds marktaandeel gewonnen in de Benelux-regio. Dit is te danken aan de nadruk van het bedrijf op maximale veiligheid, transparantie en het bieden van de laagste handelskosten in de branche. Het platform heeft in de afgelopen negen maanden bijna 500.000 transacties verwerkt en het handelsvolume is tussen het eerste en derde kwartaal van 2023 met 25,2% gestegen. In dezelfde periode zag Finst een indrukwekkende stijging van 90% in het beheerde vermogen, ondanks een algemene daling van 11% in de totale cryptomarktkapitalisatie.

Julien Vallet, CEO en medeoprichter van Finst, merkte op: “Cryptobeleggers zijn gevoeliger geworden voor de veiligheid en transparantie van hun cryptobeleggingen, en ze zijn ook op zoek naar diversificatiemogelijkheden in een dalende markt. Onze cryptobundels, de eerste passieve beleggingsoplossing voor crypto’s in Europa, hebben sterk bijgedragen aan onze groei, door crypto toegankelijker te maken voor alle beleggers die op zoek waren naar een eenvoudige oplossing waarmee de markt kan worden gevolgd. Daarnaast hebben onze systemen bewezen zeer betrouwbaar te zijn, met geen enkele downtime sinds onze lancering, zelfs niet tijdens dagen van piekvolatiliteit. Deze unieke propositie is uiteindelijk wat investeerders doet kiezen voor Finst als hun primaire cryptoplatform.”

Crypto storten en opnemen

Naast het uitbreiden van hun aanbod, heeft Finst recentelijk ook de mogelijkheid geïntroduceerd voor klanten om een breed scala aan cryptocurrencies veilig te storten en op te nemen. Deze volledige wallet-oplossing geeft beleggers de flexibiliteit om digitale activa veilig over te boeken en snel te reageren op marktkansen. Beleggers kunnen ervoor kiezen om hun crypto’s op institutionele wijze door Finst te laten bewaren, in samenwerking met Fireblocks, of om ze zelf te beheren op persoonlijke wallets zoals Metamask of Ledger.

Om deze nieuwe functie te vieren, biedt Finst momenteel een exclusieve welkomstbonus van €5 aan alle beleggers die voor eind oktober een rekening openen.

Julien Vallet besluit: “We zien de sterke groei als een weerspiegeling van onze toewijding aan het stellen van hogere normen in de crypto-industrie en het bieden van een naadloze en veilige beleggingservaring. In minder dan drie maanden hebben we onze Proof of Reserves gepubliceerd, cryptostortingen en -opnames mogelijk gemaakt, en onze activadekking meer dan verdubbeld, terwijl we de laagste tarieven in de markt hanteren. We kijken ernaar uit om onze missie in een snel tempo te blijven waarmaken en nieuwe producten en diensten te onthullen die zullen bijdragen aan het realiseren van onze ambitie om het toonaangevende cryptobeleggingsplatform in Europa te worden.”

Deel "Finst breidt crypto-aanbod uit met 54 nieuwe munten en geeft nieuwe gebruikers €5,- cadeau" op social media:
Deel Finst breidt crypto-aanbod uit met 54 nieuwe munten en geeft nieuwe gebruikers €5,- cadeau
Facebook
Twitter
LinkedIn