Cryptoinzicht

Fetch.ai start samenwerking met Bosch om Web3 adoptie te bevorderen

Fetch.ai bosch samenwerking

Het Web3 bedrijf Fetch.ai heeft een samenwerking gestart met technologie gigant Bosch. Samen werken ze aan een initiatief om de adoptie van Web3 in de industrie, mobiliteit en onder consumenten aan te wakkeren en real-world usecases te realiseren. De bedrijven zullen dit doen onder een nieuwe tak genaamd Fetch.ai Foundation, zo maakte het bedrijf bekend op Medium.

Fetch.ai Foundation zal verankerd zijn in de kernprincipes van transparantie, openheid, neutraliteit en data- en technologiesoevereiniteit. De Stichting zal een bestuursstructuur met drie niveaus hebben, zoals beschreven in de artikelen en statuten van de Stichting. Het ontwerp van de Foundation is geïnspireerd op de Linux Foundation, die heeft laten zien hoe gedecentraliseerde innovatie op grote schaal kan worden bereikt, terwijl open source-technologieën en ecosystemen worden omarmd.

Een belangrijk ontwerpdoel voor de stichting is het bereiken van technologiepooling, zodat deze onafhankelijk van de betrokkenheid van de individuele deelnemer aan de stichting kan overleven, terwijl het ook invloed en slagkracht biedt aan degenen die bijdragen aan en afhankelijk zijn van de levensvatbaarheid van het ecosysteem. De Stichting zal de mate van invloed op de evolutie van haar technologie en ecosysteem optimaliseren op basis van actieve bijdrage en participatie van haar leden die kunnen worden beoordeeld in termen van parameters zoals verstrekte liquiditeit, intellectueel eigendom (IP), broncodes en gebruik.

Bij aanvang zullen Bosch en Fetch.ai de raad van bestuur van de Foundation leiden en proberen deze uit te breiden met andere belangrijke deelnemers uit de branche. Vanaf het begin zal de Fetch.ai Foundation organisch evolueren door haar kernprincipes en ontwerpdoelen op te nemen en over te nemen om de groei van deelnemers en bijdragen van nieuwe deelnemers aan te moedigen. Bosch en Fetch.ai zetten zich volledig in om de Stichting en haar ecosysteem duurzaam en onafhankelijk te maken door nieuwe deelnemers in de raad van bestuur te krijgen en in de toekomst nieuwe leden van de raad van bestuur te kiezen volgens de bepalingen in de statuten en statuten van de Stichting.

 

 

Deel "Fetch.ai start samenwerking met Bosch om Web3 adoptie te bevorderen" op social media:
Deel Fetch.ai start samenwerking met Bosch om Web3 adoptie te bevorderen
Facebook
Twitter
LinkedIn