Cryptoinzicht

BLOX verlaagt transactiekosten naar 0,25% en geeft €10,- aan nieuwe gebruikers

BLOX crypto app

BLOX heeft bekend gemaakt haar transactiekosten te verlagen. Gebruikers betalen straks nog maar 0,25% per transactie, in plaats van de 1% die het eerst was. De Nederlandse crypto exchange maakte dit nieuws bekend nadat Binance zich terugtrok uit de Nederlandse markt. Daarnaast ontvangen bezoekers van Cryptoinzicht nu een airdrop van €10,- als zij een account aanmaken.

Op dit moment zijn er meer dan 75 crypto assets beschikbaar op BLOX. Gebruikers profiteren van een makkelijke en gebruiksvriendelijke interface die zowel op het web als in een app beschikbaar is. Met de verlaging van de transactiekosten wordt het platform een aantrekkelijke optie voor overstappers of nieuwe geïnteresseerden in crypto.

Gratis €10,- aan crypto tegoed

Ben jij nog geen klant van BLOX? Dan kan je als nieuwe gebruiker nu de eerste €10,- binnen de app aan crypto gratis kopen! Let op: er zijn maar 250 vouchers beschikbaar, dus wacht niet te lang met registreren. Je kan gemakkelijk een account aanmaken via onderstaande link. Gebruik je de app? Vergeet dan niet de kortingscode “CRYPTOINZICHT” in te vullen om de airdrop te claimen.

Ontvang €10,- gratis BLOX tegoed

Deel "BLOX verlaagt transactiekosten naar 0,25% en geeft €10,- aan nieuwe gebruikers" op social media:
Deel BLOX verlaagt transactiekosten naar 0,25% en geeft €10,- aan nieuwe gebruikers
Facebook
Twitter
LinkedIn