Cryptoinzicht

Bitvavo voegt PEPE en FLOKI toe aan exchange

Bitvavo Wallet

Bitvavo heeft twee nieuwe memecoins aan het aanbod van de exchange toegevoegd. Het platform list deze week zowel PEPE als FLOKI, twee populaire cryptocurrencies. De Nederlandse cryptobroker waarschuwt haar klanten in een blog bericht eerst goed onderzoek te doen en benoemt de Memecoin Mania.

Memecoins zijn cryptoprojecten waar vooral geprofiteerd wordt van sociale buzz en populariteit. Dit maakt de tokens volatiel. Er kunnen in zeer korte tijd hoge winsten gemaakt worden, maar ook grote verliezen. Enkele populaire memecoin projecten zijn Dogecoin en Shiba Inu.

Cryptomunt gebaseerd op Pepe the Frog meme

PEPE is een cryptomunt gebaseerd op de Pepe the Frog meme en is beschikbaar op de Ethereum blockchain. De roadmap van het project bestaat vooral uit het vergaren van populariteit en gelist worden op grote crypto exchanges. Dat lijkt tot nu toe aardig te lukken. De token staat op nummer 76 in de crypto top 100 met een marktkapitalisatie van €568.254.537,00.

Floki Inu: een beweging

Hoewel Floki Inu ook in de categorie memecoins valt, willen de makers daar niets van weten. Zij noemen het project zelf liever een beweging. Het project is opgericht door fans en leden van de Shiba Inu community en is vernoemd naar de hond van Elon Musk. Het project werkt aan onder andere een NFT gaming metaverse, een NFT en merchandise marktplaats en een crypto onderwijs platform. Een plekje in de crypto top 100 heeft het project nog niet weten te bemachtigen. FLOKI staat op basis van marktkapitalisatie op dit moment op plek 121.

Deel "Bitvavo voegt PEPE en FLOKI toe aan exchange" op social media:
Deel Bitvavo voegt PEPE en FLOKI toe aan exchange
Facebook
Twitter
LinkedIn