Cryptoinzicht

Bitvavo list Sei en delist vier coins

Bitvavo Wallet

Bitvavo heeft vandaag bekend gemaakt Sei Network (SEI) te listen. De native token van Sei Network, SEI, kan vanaf nu verhandeld worden bij de grootste crypto exchange van Nederland. Het storten en opnemen van SEI zal op een later moment mogelijk zijn. Daarnaast heeft het bedrijf bekend gemaakt vier assets van het platform af te halen, waaronder DFI Money.

Nog geen Bitvavo account? Ontvang €10.000,- aan handelskosten tegoed

Betaal over de eerste €10.000,- geen handelskoten. Aanbieding is beperkt geldig. Claim de aanbieding nu door op de onderstaande link te klikken.

Ontvang welkomstdeal

Sei Network: layer-1 Blockchain voor handelstoepassingen

Sei Network (SEI) vormt een layer-1 blockchain die zich specifiek toespitst op handelstoepassingen, waaronder gedecentraliseerde beurzen (DEX’en), DeFi, NFT’s en GameFi. Het platform claimt de positie van snelste blockchain te bekleden, dankzij een vernieuwend consensusmechanisme en baanbrekende technologische vooruitgang. Sei Network kenmerkt zich door een open-source en aanpasbaar ontwerp, en biedt ondersteuning voor diverse programmeertalen.

Het voornaamste doel van Sei Network is om uit te groeien tot het grootste gedecentraliseerde handelsnetwerk voor beurzen. Deze ambitie wordt gevoed door de ambitie om een uiterst snelle blockchain te creëren die specifiek is geoptimaliseerd voor gedecentraliseerde beurzen. Momenteel hebben DEX-blockchains te kampen met traagheid en hogere kosten vergeleken met gecentraliseerde beurzen, dit komt voornamelijk door het gebruik van Automated Market Makers (AMM’s) en smart contracts in plaats van een gecentraliseerd orderboek. Sei Network pakt dit aan met een doeltreffende oplossing die bestaat uit het Twin Turbo-consensusmechanisme, een transactiefinaliteit van slechts 600 milliseconden, cross-chain interoperabiliteit en frequente batchveilingen.

Stortingen en opnames binnen het Sei Network zullen op een later tijdstip beschikbaar worden gesteld op het platform van Bitvavo.

Bitvavo delist YFII, VTC, MIR en SRM

Bitvavo bekijkt continu of het aanbod nog bij de huidige markt en wet en regelgeving past. Dit betekent dat naast nieuwe listings, soms ook crypto assets van het platform gehaald worden. Vandaag maakte het bedrijf dan ook bekend de handel in DFI Money’s YFII te stoppen op 21 augustus. Gisteren stopte de handel al in VTC, MIR en SRM. Je hebt tot drie maanden na de delisting de mogelijkheid je crypto assets op te nemen.

Deel "Bitvavo list Sei en delist vier coins" op social media:
Deel Bitvavo list Sei en delist vier coins
Facebook
Twitter
LinkedIn