Cryptoinzicht

Bitvavo list Celestia en voegt token toe aan stakingsprogramma

Celestia TIA

Bitvavo heeft vandaag een nieuwe token gelist. De grootste crypto exchange van Nederland voegt Celestia’s TIA toe aan het aanbod. De nieuwe listing is daarnaast ook toegevoegd aan het stakingsprogramma, met een APY van 14%. Op dit moment is het nog niet mogelijk om de TIA token te storten of op te nemen.

Celestia heeft als hoofddoel de creatie van een modulaire blockchain die data-beschikbaarheid en executie-engines naadloos integreert. In tegenstelling tot monolithische blockchains, die vaak moeten kiezen tussen schaalbaarheid, decentralisatie en veiligheid, zijn modulaire blockchains ontworpen om schaalproblemen op te lossen door specifieke routes te benutten voor snelheid en uitvoering. De native token van dit project is TIA, die dient voor zowel netwerkbeveiliging als transactiekosten.

Op 31 oktober 2023 ging Celestia over tot de lancering van hun mainnet. Volgens Celestia zullen toekomstige upgrades aan het mainnet leiden tot een verminderde behoefte aan gegevensopslag, de integratie met het Ethereum Mainnet en ondersteuning bieden voor light nodes.

Bitvavo laat in een nieuwsbericht weten dat het op dit moment alleen mogelijk is om Celestia te verhandelen op het platform of te staken. Opnames en stortingen voor de TIA token zullen later volgen.

Deel "Bitvavo list Celestia en voegt token toe aan stakingsprogramma" op social media:
Deel Bitvavo list Celestia en voegt token toe aan stakingsprogramma
Facebook
Twitter
LinkedIn