Cryptoinzicht

Autoriteiten Dubai verlenen Crypto.com een tijdelijke vergunning

Dubai’s Virtual Asset Regulatory Authority heeft Crypto.com een voorlopige vergunning verleend voor een Minimum Valuable Product (MVP). Dit heeft het bedrijf aangekondigd op haar website. Crypto.com zal het pakket van naar behoren gereguleerde virtuele activa-activiteiten kunnen uitbreiden met een reeks crypto-uitwisselingsdiensten (spot en derivaten), brokerage, marge-/hefboomhandel en OTC-aanbiedingen rond schikkingen voor institutionele beleggers.

VARA, opgericht in maart 2022 onder de Dubai Virtual Asset Regulation Law, is de eerste wet in zijn soort die virtuele activa reguleert en heeft tot doel een geavanceerd wettelijk kader te creëren om investeerders te beschermen en internationale normen vast te stellen voor de virtuele activa-industrie om verantwoorde bedrijfsgroei mogelijk te maken in en uit het emiraat.

Deze aankondiging volgt nadat Crypto.com in juni 2022 de eerste voorlopige goedkeuring van de VARA ontving. Crypto.com heeft deze MVP-voorbereidende licentie ontvangen na een gedetailleerde beoordeling van de belanghebbenden van het bedrijf, bestuursprocedures, anti-witwas en anti-financiering van terrorisme (AML/ CFT)-mogelijkheden, Know Your Customer (KYC) en Ultimate Beneficial Owner (UBO)-beleid en -procedures, grensoverschrijdende veiligheids- en beveiligingsmaatregelen en best-in-class nalevingspraktijken. Na de voorbereidende fase en succesvolle ontvangst van onze operationele licentie, is Crypto.com van plan om een ​​volledig pakket van institutionele diensten op de markt aan te bieden in overeenstemming met de regelgeving.

Deel "Autoriteiten Dubai verlenen Crypto.com een tijdelijke vergunning" op social media:
Deel Autoriteiten Dubai verlenen Crypto.com een tijdelijke vergunning
Facebook
Twitter
LinkedIn