Crypto bot: Automatisch crypto traden

Wil je jouw crypto portfolio laten groeien zonder hier de hele dag mee bezig te zijn? Dan is het automatisch handelen met een crypto bot een perfecte oplossing voor jou. Een computer doet in dit geval al het werk voor je. Een partij die zo’n crypto bot aanbiedt is het Nederlandse Crypto-bot.eu. In dit artikel leer je hoe je eenvoudig een bot opzet via dit platform.

Maak een account aan

Wat is CRYPTO BOT?

CRYPTO BOT is een crypto trading bot die je crypto trading automatiseert. Het platform biedt koppelingen met drie exchanges: Binance, Bitvavo en Coinbase Pro. Bitvavo heeft zelfs een officiële partnerschap met het platform. Aan de hand van bepaalde parameters houdt het systeem bij wat gunstige momenten zijn om jouw cryptomunten te verkopen of juist bij te kopen. Door middel van een gebruiksvriendelijke interface kan je zelf instellen bij welk winst- of verliespercentage jij wilt (ver)kopen.

Hoe werkt het?

Je kan met CRYPTO BOT aan de slag als je een account hebt op Binance, Bitvavo of Coinbase Pro. Heb je al een account op één van deze platformen? Scroll dan naar de volgende alinea. Wanneer je nieuw bent met crypto raden wij je aan om een account aan te maken op Bitvavo, dat is een Nederlands platform dat erkend is door De Nederlandse Bank.

Via de volgende link betaal je over de eerste €1000,- geen handelskosten: Bitvavo account aanmaken. Wanneer je de app van Bitvavo gebruikt kan je tijdens het registreren de code “949A44699C” bij de affiliate code invoeren om de korting te ontvangen.

Account aanmaken

Als eerst dien je een account aan te maken op CRYPTO BOT. Wanneer je je account hebt aangemaakt dien je je persoonsgegevens in te voeren. Hierna kies je een abonnement die bij je past. Je kan zelfs beginnen met een gratis account. Het “Gevorderd” plan voor €14,99 per maand zal voor de meeste traders de beste optie zijn.

Maak een account aan

Zodra je account volledig is aangemaakt is koppel je een exchange aan je account. Hier heb je API Keys voor nodig. Hoe je API keys kan aanmaken bij Bitvavo, lees je op deze pagina. Wanneer je deze eenvoudige stappen hebt doorlopen, begin je met het configureren van je bot.

Crypto trading bot configureren

Het configureren van je bot begint op de pagina “Handelsinstellingen”. Hier kan je instellen hoeveel winst of verlies je wilt nemen bij trades, of je verlies wilt nemen op langlopende posities en kan je zelfs een veiligheidsniveau instellen. Het veiligheidsniveau betekent dat je wanneer je portefeuillewaarde onder een bepaald bedrag komt, je alles verkoopt zodat je niet nog meer verliest. (tekst gaat verder onder de foto)

Handelsinstellingen crypto bot

Daarnaast is het ook mogelijk om markt specifieke instellingen toe te passen, dit doe je onderaan de pagina. Hiermee kan je bijvoorbeeld Ethereum uitsluiten van de traders die door jouw bot worden uitgevoerd, handig als je een token wilt “holden”.

Bijhouden hoeveel winst of verlies je crypto trading bot maakt

Het is natuurlijk heel belangrijk om in de gaten te houden hoe je bot het doet. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van CRYPTO BOT is dit zeer eenvoudig bij te houden. Per dag kan je in een overzicht zien hoeveel bruto winst, hoeveel verlies en hoeveel netto winst je gemaakt hebt.

 

Maak een account aan
 
Winst overzicht Crypto Bot

Deel "Crypto bot: Automatisch crypto traden" op social media:
Volg een GRATIS crypto cursus t.w.v. €999,-
Betaal in de eerste week over de eerste €1000 geen handelskosten!
Deel Crypto bot: Automatisch crypto traden
Facebook
Twitter
LinkedIn