Cryptoinzicht
zusd
$ZUSD

ZUSD

ZUSD koers in euro's

€0.919688 0%

ZUSD statistieken

Over ZUSD

De huidige koers van ZUSD (ZUSD) bedraagt €0.919688, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft ZUSD een marktkapitalisatie van €17.153.358,00, met een handelsvolume van €3.077,19 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ZUSD in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor ZUSD

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor ZUSD werd bereikt op maandag 18 juli 2022 en bedroeg €0.487129. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor ZUSD op €4,64, behaald op dinsdag 12 april 2022.

ZUSD ZUSD kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om ZUSD met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel ZUSD kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van ZUSD. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door ZUSD te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. ZUSD kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ZUSD kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ZUSD naar euro omrekenen

Reken eenvoudig ZUSD (ZUSD) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop ZUSD

ZUSD kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over ZUSD

Hoeveel kost ZUSD op dit moment?

De huidige prijs van 1 ZUSD op dit moment is €0.919688.

Wat is de hoogste prijs van ZUSD ooit?

De hoogste ZUSD koers tot nu toe is €4,64. Deze prijs werd behaald op 13-04-2022.

Wat is de laagste prijs van ZUSD ooit?

De laagste prijs van ZUSD tot nu toe is €0.487129. Deze prijs werd behaald op 19-07-2022.

Waar kan ik ZUSD kopen?

ZUSD kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je ZUSD kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van ZUSD.      

Hoeveel ZUSD zijn er?

Er zijn op dit moment 18503030.585369 ZUSD in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal ZUSD wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel ZUSD
Facebook
Twitter
LinkedIn