Cryptoinzicht
zippie
$ZIPT

Zippie

ZIPT koers in euro's

€0.00229978 0%

ZIPT statistieken

Over Zippie

De huidige koers van Zippie (ZIPT) bedraagt €0.00229978, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Zippie een marktkapitalisatie van €930.862,00, met een handelsvolume van €9,42 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ZIPT in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Zippie

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Zippie werd bereikt op donderdag 10 september 2020 en bedroeg €0.0002269. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Zippie op €0.04711229, behaald op donderdag 24 mei 2018.

Zippie ZIPT kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Zippie met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Zippie kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Zippie. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Zippie te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Zippie kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ZIPT kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder. Maak eenvoudig een account aan op de exchange door op de knop te drukken en begin met het traden van Zippie.

ZIPT naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Zippie (ZIPT) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Zippie

Zippie kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Zippie

Hoeveel kost Zippie op dit moment?

De huidige prijs van 1 ZIPT op dit moment is €0.00229978.

Wat is de hoogste prijs van Zippie ooit?

De hoogste Zippie koers tot nu toe is €0.04711229. Deze prijs werd behaald op 25-05-2018.

Wat is de laagste prijs van Zippie ooit?

De laagste prijs van Zippie tot nu toe is €0.0002269. Deze prijs werd behaald op 11-09-2020.

Waar kan ik ZIPT kopen?

ZIPT kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Zippie kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Zippie.      

Hoeveel ZIPT zijn er?

Er zijn op dit moment 404761000 ZIPT in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Zippie wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Zippie
Facebook
Twitter
LinkedIn