Cryptoinzicht
zenon
$ZNN

Zenon

ZNN koers in euro's

€1,51 0%

ZNN statistieken

Over Zenon

De huidige koers van Zenon (ZNN) bedraagt €1,51, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Zenon een marktkapitalisatie van €12.904.344,00, met een handelsvolume van €3.434,49 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ZNN in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Zenon

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Zenon werd bereikt op maandag 23 november 2020 en bedroeg €0.121938. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Zenon op €64,58, behaald op zondag 31 oktober 2021.

Zenon ZNN kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Zenon met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Zenon kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Zenon. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Zenon te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Zenon kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ZNN kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ZNN naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Zenon (ZNN) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Zenon

Zenon kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Zenon

Hoeveel kost Zenon op dit moment?

De huidige prijs van 1 ZNN op dit moment is €1,51.

Wat is de hoogste prijs van Zenon ooit?

De hoogste Zenon koers tot nu toe is €64,58. Deze prijs werd behaald op 01-11-2021.

Wat is de laagste prijs van Zenon ooit?

De laagste prijs van Zenon tot nu toe is €0.121938. Deze prijs werd behaald op 24-11-2020.

Waar kan ik ZNN kopen?

ZNN kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Zenon kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Zenon.      

Hoeveel ZNN zijn er?

Er zijn op dit moment 8568239 ZNN in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Zenon wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Zenon
Facebook
Twitter
LinkedIn