Cryptoinzicht
zb-token
$ZB

ZB Token

ZB koers in euro's

€0.239688 0%

ZB statistieken

Over ZB Token

De huidige koers van ZB Token (ZB) bedraagt €0.239688, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft ZB Token een marktkapitalisatie van €14.111.866,00, met een handelsvolume van €128,67 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel ZB in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor ZB Token

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor ZB Token werd bereikt op woensdag 31 augustus 2022 en bedroeg €0.00941117. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor ZB Token op €0.673058, behaald op maandag 2 juli 2018.

ZB Token ZB kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om ZB Token met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel ZB Token kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van ZB Token. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door ZB Token te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. ZB Token kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste ZB kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

ZB naar euro omrekenen

Reken eenvoudig ZB Token (ZB) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop ZB Token

ZB Token kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over ZB Token

Hoeveel kost ZB Token op dit moment?

De huidige prijs van 1 ZB op dit moment is €0.239688.

Wat is de hoogste prijs van ZB Token ooit?

De hoogste ZB Token koers tot nu toe is €0.673058. Deze prijs werd behaald op 03-07-2018.

Wat is de laagste prijs van ZB Token ooit?

De laagste prijs van ZB Token tot nu toe is €0.00941117. Deze prijs werd behaald op 01-09-2022.

Waar kan ik ZB kopen?

ZB kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je ZB Token kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van ZB Token.      

Hoeveel ZB zijn er?

Er zijn op dit moment 58876035 ZB in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal ZB Token wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel ZB Token
Facebook
Twitter
LinkedIn