Cryptoinzicht
veusd
$VeUSD

VeUSD

VeUSD koers in euro's

€0.951626 0%

VeUSD statistieken

Over VeUSD

De huidige koers van VeUSD (VeUSD) bedraagt €0.951626, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft VeUSD een marktkapitalisatie van €741.413,00, met een handelsvolume van €101.755,00 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel VeUSD in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor VeUSD

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor VeUSD werd bereikt op dinsdag 14 juni 2022 en bedroeg €0.859178. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor VeUSD op €1,07, behaald op maandag 26 september 2022.

VeUSD VeUSD kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om VeUSD met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel VeUSD kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van VeUSD. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door VeUSD te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. VeUSD kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste VeUSD kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

VeUSD naar euro omrekenen

Reken eenvoudig VeUSD (VEUSD) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop VeUSD

VeUSD kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over VeUSD

Hoeveel kost VeUSD op dit moment?

De huidige prijs van 1 VeUSD op dit moment is €0.951626.

Wat is de hoogste prijs van VeUSD ooit?

De hoogste VeUSD koers tot nu toe is €1,07. Deze prijs werd behaald op 27-09-2022.

Wat is de laagste prijs van VeUSD ooit?

De laagste prijs van VeUSD tot nu toe is €0.859178. Deze prijs werd behaald op 15-06-2022.

Waar kan ik VEUSD kopen?

VEUSD kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je VeUSD kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van VeUSD.      

Hoeveel VEUSD zijn er?

Er zijn op dit moment 779101 VEUSD in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal VeUSD wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel VeUSD
Facebook
Twitter
LinkedIn