Cryptoinzicht
topbidder
$bid

TopBidder

bid koers in euro's

€0.126661 0%

bid statistieken

Over TopBidder

De huidige koers van TopBidder (bid) bedraagt €0.126661, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft TopBidder een marktkapitalisatie van €629.698,00, met een handelsvolume van €629,02 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel bid in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor TopBidder

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor TopBidder werd bereikt op vrijdag 14 april 2023 en bedroeg €0.01962881. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor TopBidder op €1,53, behaald op woensdag 28 april 2021.

TopBidder bid kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om TopBidder met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel TopBidder kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van TopBidder. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door TopBidder te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. TopBidder kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste bid kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

bid naar euro omrekenen

Reken eenvoudig TopBidder (BID) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop TopBidder

TopBidder kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over TopBidder

Hoeveel kost TopBidder op dit moment?

De huidige prijs van 1 bid op dit moment is €0.126661.

Wat is de hoogste prijs van TopBidder ooit?

De hoogste TopBidder koers tot nu toe is €1,53. Deze prijs werd behaald op 29-04-2021.

Wat is de laagste prijs van TopBidder ooit?

De laagste prijs van TopBidder tot nu toe is €0.01962881. Deze prijs werd behaald op 15-04-2023.

Waar kan ik BID kopen?

BID kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je TopBidder kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van TopBidder.      

Hoeveel BID zijn er?

Er zijn op dit moment 4971523.6660899 BID in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal TopBidder wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel TopBidder
Facebook
Twitter
LinkedIn