Cryptoinzicht
tadpole-finance
$TAD

Tadpole

TAD koers in euro's

€1,33 0%

TAD statistieken

Over Tadpole

De huidige koers van Tadpole (TAD) bedraagt €1,33, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Tadpole een marktkapitalisatie van €805.711,00, met een handelsvolume van €30,99 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel TAD in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Tadpole

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Tadpole werd bereikt op woensdag 13 april 2022 en bedroeg €0.00882066. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Tadpole op €22,58, behaald op maandag 10 mei 2021.

Tadpole TAD kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Tadpole met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Tadpole kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Tadpole. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Tadpole te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Tadpole kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste TAD kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

TAD naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Tadpole (TAD) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Tadpole

Tadpole kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Tadpole

Hoeveel kost Tadpole op dit moment?

De huidige prijs van 1 TAD op dit moment is €1,33.

Wat is de hoogste prijs van Tadpole ooit?

De hoogste Tadpole koers tot nu toe is €22,58. Deze prijs werd behaald op 11-05-2021.

Wat is de laagste prijs van Tadpole ooit?

De laagste prijs van Tadpole tot nu toe is €0.00882066. Deze prijs werd behaald op 14-04-2022.

Waar kan ik TAD kopen?

TAD kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Tadpole kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Tadpole.      

Hoeveel TAD zijn er?

Er zijn op dit moment 604577.69980091 TAD in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Tadpole wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Tadpole
Facebook
Twitter
LinkedIn