Cryptoinzicht
swapfolio
$SWFL

Swapfolio

SWFL koers in euro's

€0.04194335 0%

SWFL statistieken

Over Swapfolio

De huidige koers van Swapfolio (SWFL) bedraagt €0.04194335, wat een daling van % in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt. Op dit moment heeft Swapfolio een marktkapitalisatie van €1.172.736,00, met een handelsvolume van €189,05 in de afgelopen 24 uur. Er zijn momenteel SWFL in omloop.

Hoogste en laagste prijs ooit voor Swapfolio

De cryptomarkt evolueert snel. De laagste prijs ooit voor Swapfolio werd bereikt op zondag 10 juli 2022 en bedroeg €0.00292361. Op dit moment staat de hoogste prijs ooit voor Swapfolio op €0.336904, behaald op maandag 31 augustus 2020.

Swapfolio SWFL kopen met iDeal

Ben je op zoek naar een manier om Swapfolio met iDeal te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een lijst samengesteld van veilige websites waar je gemakkelijk en snel Swapfolio kunt aanschaffen met iDeal. Zo hoef je niet zelf te zoeken naar een geschikte aanbieder; je kunt meteen beginnen met het aankopen van Swapfolio. iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland en biedt een snelle en veilige manier om online te betalen. Door Swapfolio te kopen met iDeal, kun je direct beginnen met investeren in deze populaire cryptocurrency. Uiteraard bieden de meeste crypto-exchanges ook andere betaalopties, zoals creditcards. Swapfolio kopen met iDeal is mogelijk op verschillende exchanges, die dienen als platforms voor het verhandelen van cryptovaluta. Wij hebben onderzocht waar je het beste SWFL kunt aanschaffen met iDeal, en de bijbehorende platforms vind je hieronder.

SWFL naar euro omrekenen

Reken eenvoudig Swapfolio (SWFL) om naar euro en andersom via deze handige calculator.

Koop Swapfolio

Swapfolio kopen

Laatste crypto nieuws

Veelgestelde vragen over Swapfolio

Hoeveel kost Swapfolio op dit moment?

De huidige prijs van 1 SWFL op dit moment is €0.04194335.

Wat is de hoogste prijs van Swapfolio ooit?

De hoogste Swapfolio koers tot nu toe is €0.336904. Deze prijs werd behaald op 01-09-2020.

Wat is de laagste prijs van Swapfolio ooit?

De laagste prijs van Swapfolio tot nu toe is €0.00292361. Deze prijs werd behaald op 11-07-2022.

Waar kan ik SWFL kopen?

SWFL kan gekocht worden via crypto exchanges en brokers. Dit zijn plekken waarop allerlij cryptovaluta verhandeld worden. Enkele populaire crypto exchanges zijn:
Niet elke exchange heeft hetzelfde aanbod. Daarom is het handig om accounts bij meerdere exchanges te hebben wanneer je wilt traden met verschillende crypto munten. De beste plekken waar je Swapfolio kan kopen vind je hier. Maak een account aan op één van de exchanges om te beginnen met het kopen van Swapfolio.      

Hoeveel SWFL zijn er?

Er zijn op dit moment 27960000 SWFL in omloop. Dit wordt ook wel de circulating supply genoemd. Het maximale aantal Swapfolio wat er ooit in omloop kan zijn is onbekend.
Deel Swapfolio
Facebook
Twitter
LinkedIn